1.LİG

Emrah Eren Akhisar Belediyespor'da

Akhisar Belediyespor, Denizlispor'un tecrübeli sağ kanat futbolcusu Emrah Eren'le 2 yıllık sözleşme imzaladı...

Emrah Eren Akhisar Belediyespor'da

Bank Asya 1.Lig takımlarından Akhisar Belediyespor, Denizlispor'un tecrübeli sağ kanat futbolcusu Emrah Eren'le anlaştı.

Akhisarspor Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel, "Dış transferde Hocamız Hamza Hamzaoğlu direktifleri doğrultusunda Nijeryalı Sani Gideon Adınoy, Murat Türkkan, İsmail Özeren, Fatih Kara'dan sonra Denizlispor'un tecrübeli oyuncusu Emrah Eren'le iki yıllık anlaştık. 1-7 Temmuz tarihleri arasında Akhisar Yılmaz Atabarut Tesislerinde, çalışmalarımıza başlayacağız. Dış transfer çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Akhisar Belediyespor'a gelmekten çok mutlu olduğunu söyleyen Emrah Eren ise "Beklediğimden daha sıcak bir ortam buldum. Akhisarspor'da başarıya güç katmaya ve başarılı olmaya geldim. Akhisarspor'a gelişimde Hamza Hocam ve ekibinin çok büyük payı var. Yönetimimiz, camiamız, kulübümüz ve hocalarımız için inşallah başarılı bir sezon olur. Akhisarspor'u layık olduğu yere çıkaracağız. İnşallah sezon sonunda çok daha mutlu olacağız" diye konuştu.

Yeni transfer Emrah Eren, futbola İstanbul Bayrampaşa'da başladı, ilk profesyonelliğe Adanaspor imzayı attı. Sırasıyla Galatasaray, İstanbulspor, Gaziantapspor, Kocaelispor, Trabzonspor, Rizespor, Gaziantepspor, Giresunspor, Konyaspor ve Denizlispor formaları giydi. Tecrübeli futbolcu, iki sezon Akhisar Belediyespor'un başarısı için ter dökecek

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER