DÜNYADAN FUTBOL

Eboue’nin gözaltına alınma nedeni belli oldu

Galatasaray'ın eski futbolcusu Emmanuel Eboue, uzun bir süredir maddi bunalımlarla boğuşuyordu. Fildişi Sahilli futbolcunun Kuzey Londra'da tutuklandığı iddia edildi.

 Eboue’nin gözaltına alınma nedeni belli oldu

Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray’ın eski futbolcusu Emmanuel Eboue, uzun bir süredir maddi sorunlarla boğuşuyordu.

Son olarak Aralık ayında Daily Mirror’a bir röportaj veren ünlü sağ bek, ekonomik anlamda iflasta olduğunu söylemiş ve vergi memurlarından köşe bucak kaçtığını itiraf etmişti.

Mirror’ın futbol yazarlarından Darren Lewis ise resmi Twitter hesabından Cim Bom’un eski yıldızının tutuklandığını yazdı.

Ünlü gazeteci, Eboue’nin Kuzey Londra’da bir karakola götürüldüğünü öne sürerken oyuncunun tutuklanma nedeniyle ilgiliyse henüz bir bilgi alınamadı.

Galatasaray’ın eski yıldızı Emmanuel Eboue’nin kundakçılık şüphesiyle tutuklandığı öne sürüldü.

Metropolitan Polisi’nden yapılan açıklamada, Enfield’daki bir kundaklama hadisesinden ötürü Eboue’nin tutuklandığı belirtildi.

Yapılan açıklamada, “Polis, 30 Haziran Cumartesi günü Enfield’daki özel bir adreste yapılan kundaklama hadisesinden ötürü 35 yaşındaki şüpheliyi göz altına almıştır. Ayrıca, şahsın adres yakınlarında 7 Temmuz Cumartesi günü şüpheli telefon konuşmaları gerçekleşmiştir. Şu an Kuzey Londra’daki bir polis merkezinde tutuluyor ve orada kalmaya devam edecek.” denildi.

2011 yazında Arsenal’dan Sarı Kırmızılılar’a transfer olan Eboue, 2016 Mart’ında Sunderland’den ayrıldıktan sonra futbol yaşantısını noktalamıştı.

Fatih Terim transferde müjdeyi verdi

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER