YAZARLAR

Düşün Fenerbahçe’nin yakasından!!!

Düşün Fenerbahçe’nin yakasından!!!

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Aziz Yıldırım ilk olarak sen başla. 1998’den beri takımın Başkanlığını yapıyorsun. Başarılı yıllarında oldu. Kulübüne ne kadar zarar verdiğinin farkına ne zaman varacaksın?

Fenerbahçe, senin döneminde şike yapmakla suçlandı.

Fenerbahçe, senin döneminde teşvik primi ile suçlandı.

Fenerbahçe, senin döneminde Galatasaray şampiyonluklarını daha çok gördü.

Fenerbahçe, senin döneminde  başkanı hapiste olan bir takım olarak adlandırıldı.

Fenerbahçe, senin döneminde hak ettiği halde Şampiyonlar ligine gönderilmedi.

Fenerbahçe, senin döneminde CAS davası namusumuzdur deyip davayı geri çekti.

Fenerbahçe, senin döneminde 2 yıl ceza istemi ile Uefa Disiplin kuruluna sevk edilip 2+1 yıl ceza aldı.

Bu kadarı fazla değil mi? Kulüpten gönderdiğin Mehmet Ali Aydınlar, Hakan Bilal Kutlualp, Sadettin Saran gibi isimlerin takıma hiç katkısı olmadı mı? Adamları kulüpten ihraç edecek kadar kin güttün. Kendine rakip olabilecek herkesi saf dışı bıraktın.

Nihat Özdemir neden yanında değil?

Ali Koç neden yönetimde değil?

Bu takımda olmayı hak etmeyen tek kişi sensin. Yaptığın hizmetler elbette unutulmaz ama kulübe en karanlık günleri sen yaşattın.

Ben bile hesaplaşmanın seninle olduğunu yazdım ve dedim ki hesaplaşma seninle ve sen bu takımın başında olduğun sürece kulüp üzerinden seni cezalandıracaklar dedim. Sen gitmiş olsaydın Fenerbahçe bu durumlara düşmeyecekti.

Sözüm sadece Aziz Yıldırım’a mı? Hayır…

Uefa nasıl bir kurumdur ki, Federasyonların aldığı kararlara karışmazken, özel yetkili mahkemelerin kararlarını tanımazken ve hatta yargının futbola müdahalesi durumunda ülkemize ceza vereceğini açıklarken, şimdi kendisi yargı kararlarını tanıyarak ceza verebiliyor. Hani TFF disiplin kurulları ve tahkim bağımsızdı? Hani onların aldığı kararlar geçerliydi. Dışarıdan müdahale söz konusu olamazdı.

Sen şike yaptığını itiraf eden bir kulübe 1 yıl ceza verip 5 yıl erteliyorsun ama TFF tarafından suçsuz bulunan Fenerbahçe ve Beşiktaş takımlarını Avrupa kupalarından men ediyorsun.

Peki Fenerbahçe’nin şampiyon olduğu sene Şampiyonlar Ligine gönderilmemesinin vebalini kim üstlenecek?

O dönemki oyuncu kayıplarımızla birlikte maddi kayıplarımızı kim karşılayacak? Manevi kayıplarımızı, taraftarımızın geçirdiği sıkıntılı günlerin hesabını kim verecek?

Kusura bakma ama Uefa, sende bağımsız değilsin. Türkiye’de darbeci zihniyetin, Ergenekoncu zihniyetin bir parçasısın. Bu kirli işlerin Avrupa ayağısın. Amacın ülkede futbolseverleri sokağa döküp olaylar çıkmasını sağlamak değil de ne? Sen Türkiye Futbol Federasyon’unu tanımıyorsun. Tüm ligleri de sana bağlayalım olsun bitsin. Bu Türkiye’ye yapılmış bir saygısızlıktan başka bir şey değildir. Şikenin kralını yapan takımlar, kaş göz işareti yapan oyuncular, 7-1 biten maçları hiç görmüyorsunuz. Onları görmek istemediğiniz için görmüyorsunuz. Şampiyonlar ligindeki bir maçta şike yapılıyor ve siz seyirci kalıyorsunuz. Türkiye’de oynanan karşılaşmalarda olmayan şike girişiminden dolayı kulüpleri yargılıyorsunuz. Düşün Fenerbahçe’nin yakasından.

Aziz Yıldırım’da düşsün, Uefa’da düşsün, Televizyon kanallarında gazeteciyiz diye geçinip Fenerbahçe düşmanlığı yapanlarda düşsün!!! Yeter artık diyorum.

Kongre üyesi dava açar, mahkeme yöneticileri görevden uzaklaştırır. Basınımız oyuncularımıza ceza sonrası takımdan ayrılıp ayrılmayacağını sorar, Spor programları durmadan Fenerbahçe aleyhine program yapar. Bunların hepsi Fenerbahçe için bu kadar düşmanın bir araya geldiğinin belgesidir.

Diğer kulüplerle ilgili o kadar ciddi iddialar var. Sermaye artırım usulsüzlükleri, kayıp makbuzlar, Stadyum için yerine getirilmeyen vaatler, Karadeniz’de çevrilen hamsiler, birilerinin ahlak dışı açıklamaları, 3.sınıf mafya ağzıyla yapılan tehditler hiç mi birilerinin dikkatini çekmiyor. Bu ülkenin savcılarını göreve davet ediyorum.

Her ne olursa olsun taraftar dik dursun ve asla davasından vazgeçmesin. Kimsenin de maşası olmasın. Fenerbahçe başkanı diye kimseye de hak etmediği değeri vermeyin. Kimseye boyun eğmeyin. Doğrularınızdan şaşmayın.

Tek gerçek Fenerbahçe’dir.

Yorumlar
TREND HABERLER