YAZARLAR

Düştüğümüz duruma bak Aziz Başkan!!!

Düştüğümüz duruma bak Aziz Başkan!!!

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

İyi işlerin ardından hep kameralar karşısına geçip övünmeyi bilen, ben yaptım diyen bir başkanın çıkıp kötü sonuçların ardından da özür dilemesi gerekir. Neden mi?

Takımı kuran Aziz Yıldırım,

Hocayı getiren Aziz Yıldırım,

Alex’in gitmesine seyirci kalan ve hatta göndermek için odasına çağırıp bahane üreten Aziz Yıldırım,

Basınla arası kötü olan Aziz Yıldırım,

Taraftarla arası kötü olan Aziz Yıldırım,

Süper lig kulüpleri ile arası kötü olan Aziz Yıldırım,

Kulüpteki başarılı yöneticileri ihraç eden Aziz Yıldırım,

Kendisi eleştirenlerle uğraşırım diye tehdit eden Aziz Yıldırım!!!

Bırak git artık da takımın önünü aç. Kendi meselelerin yüzünden kaçan kupaların, şampiyonlukların haddi hesabı kalmadı.

Transfer yapmaya çalışırsınız, bir ay sonra başka adamı alırsınız ama oynatamazsınız. Belhanda ile milleti bir ay oyaladınız olmadı, Cardozo dediniz iki ay uğraştınız olmadı. Sonra çıkıp transfer edemedik demiyor, yaşlı olduğu için almadık diyorsunuz. Transfer görüşmesi yaparken yaşlı değil miydi?

Yönetim taraftarı saf zannediyor herhalde. Her mağlubiyetin, kupa kaybının ardından transfer müjdesi veren, öyle transferler yapacağız ki herkesin ağzı açık kalacak diyen siz değil misiniz? Nerede o transferler? Takımda döküntü oyuncuları gönderemiyorsunuz. Yobo, Selçuk, Krasiç, Cristian takımın başına dert oldu. Transfer yaparken geleceğe bakarak transfer yapmıyorsunuz. Anlık düşünüp yanlış kararlar veriyorsunuz. Birçok taraftar Stoch gibi oyuncunun gönderilmesinin hata olduğunu düşünüyor. Hazırlık maçlarında da gayet güzel oynayan Stoch takımdan gönderildi.

Fenerbahçe şampiyonluk kayıpları, kupa kayıpları yaşamak istemiyorsa Aziz Yıldırım’dan kurtulmalıdır. Aziz Yıldırım takıma karışıyor, hocaya karışıyor, sonra çıkıp tek kelime etmiyor. Hemen transfer yapacağız diyor. Transferlerin senin olsun Aziz Yıldırım. Fenerbahçe sevgisi değil seninki. Sen kendini kurtarmak için takımdan ayrılmıyorsun. Bu başarısızlıkların sorumlusu sensin!!!

Körü körüne Aziz Yıldırım’ı destekleyenlere soruyorum. Başarısız birini desteklemekteki amacınız ne? Siz Aziz Yıldırım için Fenerbahçe’den vazgeçiyorsunuz. Bence Fenerbahçe için Aziz Yıldırım’dan vazgeçin.

Son olarak bizi her oynadığımız karşılaşmada yenebilecek pozisyona gelen ve kupaları kaldıran Galatasaray’ı tebrik ediyorum. Aziz Yıldırım durdukça siz kupa kaldırmaya devam edeceksiniz. 

Yorumlar
TREND HABERLER