SPOR MEDYASI

Dursun Özbek'e şok suçlama: Tepeden inme başkan...

Usta yazar Hıncal Uluç; Dursun Özbek, Jan Olde Riekerink ve Ayhan Akman'a sert eleştirilerde bulundu.

Dursun Özbek'e şok suçlama: Tepeden inme başkan...

Spor basınının duayen isimlerinden Hıncal Uluç, A Spor ekranlarında Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile ilgili flaş bir iddiada bulundu.

Uluç, Dursun Özbek'in Riva ve Florya'nın satışından gelen parayı düşük bedelle bankalardan tahsil etmeye çalıştığını söylerken; "Adamın işi Riva ile Florya'yı satmak, onu da satamadı, eline yüzüne bulaştırdı. 508 milyonluk anlaşmayı, 300 bin liraya kırdırmaya çalışıyor, onu da bozduramıyor. Bu adam Galatasaray'ın başkanı" dedi.

Fenerbahçe Fikret Orman'ın özrünü kabul etti

"DURSUN ÖZBEK KİM?"

Dursun Özbek'in Galatasaray başkanı olabilecek seviyede olmadığını belirten Hıncal Uluç, "Dursun Özbek kim? Tepeden inme Galatasaray başkanı mı olur? 8 bin üye içerisinde sıralama yapsan, 7065. sırada gelir başkanlık için. Hangi kalitesi, hangi geçmişi, hangi tecrübesiyle G.Saray Başkanı oluyor? Tepeden inme başkan olunur mu? Levent Nazifoğlu'nu saymıyorum zaten, o hiç yok. Hiçbir şey bilmeyen, Galatasaray'ı bilmeyen bir adamı getirdiler" diye konuştu.

Jan Olde Riekerink'e sert eleştiriler yapan Uluç, "Riekerink futbolu bilmiyor, bilmiyor adam kardeşim. Hadi Riekerink'i getirdin, bari yanına bir yardımcı getir. Ayhan Akman ne anlar? Galatasaray'da en nefret edilen adam anketi yapsınlar, Ayhan 1. olur. Ne başarısı var. O da Alp Yalman'ın arkadaşı" yorumunda bulundu.

Yorumlar
TREND HABERLER