SPOR GÜNDEMİ

Dünya Eto'o transferini konuşuyor!

Eto'o'nun Antalyaspor'a transferi, Avrupa'nın önde gelen gazetelerinin internet sitelerinde yer buldu.

Dünya Eto'o transferini konuşuyor!
Kamerunlu futbolcu Samuel Eto'o'nun Antalyaspor'a transferi, Avrupa'nın önde gelen gazetelerinin internet sitelerinde yer buldu.

Eurosport'un haberine göre; İtalyan gazetelerinden Corriere dello Sport transfer haberini, "Süper Lig'e yeni yükselen Antalyaspor'un yeni yıldızı Eto'o" ifadesiyle duyurdu.

İspanya'nın Marca gazetesinde, transferde taraflar arasındaki anlaşmazlıkların giderildiği ve 34 yaşındaki Eto'o'nun İspanya, İtalya, İngiltere ve Rusya'nın ardından 5. farklı ligde top koşturacağı hatırlatıldı.

Fransa'nın L'Equipe gazetesinde, Sampdoria ile sözleşmesini fesheden Eto'o'nun Türkiye'de oynamak için İtalya'dan ayrıldığı ifade edildi.

FIFA'nın internet sitesi, "Eto'o, Antalyaspor macerasına başlıyor" başlığıyla yer verdiği haberde, Türk kulübünün Barcelona, Inter ve Chelsea gibi büyük kulüplerde oynayan Kamerunlu golcünün transferiyle fark yaratmayı hedeflediği aktarıldı.

İngiliz Sky Sports televizyonunun internet sitesinde ise Eto'o'nun kupalarla dolu kariyerine dikkati çekilerek, futbolcunun tercihini Süper Lig'e bu sezon çıkan Antalyaspor'dan yana kullandığı kaydedildi.

Haberlerde, Eto'o'nun Antalyaspor yönetimiyle havaalanında çekilen fotoğrafına da yer verildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER