YEREL HABER

Diyarbakırspor'da Taşdemir dönemi

Diyarbakırspor'un yeni teknik direktörü İsmet Taşdemir oldu.

Diyarbakırspor'da Taşdemir dönemi
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da Coşkun Demirbakan'dan boşalan teknik direktörlük görevine İsmet Taşdemir getirildi.

Kulüp Başkanı İhsan Avcı, teknik direktörlük seçimini İsmet Taşdemir'den yana kullanarak isabetli bir seçim yaptıklarına inandıklarını söyledi. İsmet Taşdemir'in takımı sezon sonunda bir üst lige çıkartacağına gönülden inandığını ifade eden Başkan Avcı, "Transfer çalışmalarımızı da yeni teknik heyetimiz ile beraber yapacağız" dedi.


İSMET TAŞDEMİR KİMDİR?
Profesyonel futbolculuk kariyerine 1990-91 sezonu başında Ümraniyespor'da başlayan Taşdemir, sırasıyla Denizlispor'da 3 yıl, İstanbulspor'da 5 ay, Kayseri Erciyesspor'da bir yıl, Samsunspor'da 4 yıl futbol oynadı. Samsunspor'da UEFA İntertoto Kupası'na katılarak Avrupa macerası yaşayan Taşdemir, 2000-2001 sezonunda Ankaragücü'ne transfer oldu. Taşdemir, Ankaragücü'nde 3 sezon oynadıktan sonra Türk Telekomspor'a imza attı ve bu takımda da 2 sezon futbol oynadıktan sonra profesyonel futbol yaşantısısına 2010 yılında nokta koydu.

MİLLİ KARİYERİ
12 kez 21 yaş altı milli takımda oynayan Taşdemir, Denizlispor'da oynadığı dönemde Milli takım formasıyla tanıştı ve ilk maçında Bulgaristan karşısına çıktı. İlk dört milli karşılaşması özel maç olan Taşdemir'in ilk resmi karşılaşması ise 6 Ağustos 1994'teki Macarisan karşılaşması oldu. Taşdemir, 25 Nisan 1995'te Avrupa 21 Yaş Altı Futbol Şampiyonası Grup eleme karşılaşmasında İsviçre karşısında milli takımda son müsabakası oynadı.

TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ
İsmet Taşdemir, futbolu bıraktıktan sonra Sivasspor'da antrenörlük yapmaya başladı. 2 Temmuz 2010 tarihinde başladığı görevi 31 Mayıs 2011'de tamamladı. 2010-11 sezonu ortasında ise futbolu bıraktığı kulüp olan Türk Telekomspor'da teknik direktörlük görevine getirildi. 2011-12 sezonu ortasında görevinden ayrılan Taşdemir, Samsunspor'da yardımcı antrenörlüğe getirildi. 2012- 2013 sezonunda Kardemir Karabükspor'a ve en son olarak ta 2013- 2014 sezonunda Torku Konyaspor takımı ile çalışmıştı.

ANTALYA'DA KAMPA GİRDİLER
Ziraat Türkiye Kupası ve erteleme maçları nedeniyle kampa geç giden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, bugün Antalya Kremlin Otel'de kampa girdi. 15 Ocak tarihine kadar burada kamp yapacak yeşil kırmızılı ekip, daha sonra kente dönecek.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER