FUTBOL

Diyarbakır'da ortalık karıştı!

Spor Toto 3'uncu Lig 2'inci Grup Play Off yarı final ilk maçında, deplasmanda 0-0 kaldığı Denizli Büyükşehir Belediyespor ile rövanş maçında, Yeni Diyarbakırspor 1-0 önde götürdüğü karşılaşmanın uzatma dakikalarında penaltı sonucu yenilen gol ile saha bir

Diyarbakır'da ortalık karıştı! - Sayfa 1

Spor Toto 3'uncu Lig 2'inci Grup Play Off yarı final ilk maçında, deplasmanda 0-0 kaldığı Denizli Büyükşehir Belediyespor ile rövanş maçında, Yeni Diyarbakırspor 1-0 önde götürdüğü karşılaşmanın uzatma dakikalarında penaltı sonucu yenilen gol ile saha biranda karıştı.

Diyarbakır'da ortalık karıştı! - Sayfa 2

Binlerce taraftar sahaya inince maç yarıda kaldı. Uzun süre sahada MHK ile TFF aleyhine küfür ve tezahüratlarda bulunan taraftarların çıkardığı olaylar stat dışına taştı. Atatürk Stadyumu'nun hemen bitişiğinde bulunan AK Parti seçim bürosunu taşlayan taraftarlara polis, gaz bombaları ve tazyikli su ile müdahalede bulundu. Yaşanan olaylarda çok sayıda aracın camları kırıldı. Diyarbakır'ın en işlek caddelerinden olan Ofis Ekinciler Caddesi'ne de olayların sıçraması üzerine bu cadde trafiğe kapatıldı. Taraftarlar ile polis arasında yaşanan olaylar akşam saatlerine kadar sürdü.

Diyarbakır'da ortalık karıştı! - Sayfa 3

Geçtiğimiz hafta Denizli'de 0-0 biten karşılaşmanın bugün saat 16.30'da Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşma, çıkan olaylar yüzünden yarıda kaldı. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın 89'uncu dakikasında ev sahibi Ekip İbrahim Konuksever'in golü ile 1-0 öne geçti. Her kes karşılaşmanın bu skorla sona ermesini beklerken, karşılaşmanın orta hakemi Hüseyin Sabancı, maçı 5 dakika uzattı. Uzatma dakikalarının bitmesine rağmen devam eden maçın 90+8'inci dakikasında karşılaşmanın hakemi Hüseyin Sabancı, Anıl ile Mehmet'in ikili mücadelesinde penaltı noktasını gösterdi.

Diyarbakır'da ortalık karıştı! - Sayfa 4

Penaltı atışını kullanan Rıdvan, takımı adına beraberliği sağladı. Beraberlik golünden hemen sonra önce her iki takım futbolcuları arasında kavga çıktı. Sahada futbolcular arasında kavga devam ederken, orta hakemin kararına tepki gösteren taraftarlar da sahaya indi.