FENERBAHÇE

Diego'dan tatilde sürpriz transfer hamlesi

Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızın Diego Ribas, milli arada Dubai’de bir takımla temasta olduğu iddia edildi.

Diego'dan tatilde sürpriz transfer hamlesi

Pereira'nın önümüzdeki sezon kadroda düşünmediği Brezilyalı orta saha Diego Ribas, tatil için gittiği Dubai'de transferi için de temaslarda bulunuyor.

HEM TATİL HEM İŞ

Kanarya'ya büyük umutlarla gelen Diego Ribas, takıma beklenilen katkıyı bir türlü verememişti. Bu sezon da oynadığı futbolla vasatı pek aşamayan Brezilyalı yıldızın, Fenerbahçe'deki geleceği belirsiz.

Takımın en pahalı isimleri arasında yer alan ancak performansı kazancıyla ters orantılı olan 31 yaşındaki futbolcu, milli arada verilen 3 günlük izinde soluğu popüler turizm merkezli Dubai'de aldı. Diego burada eşi ve çocuklarıyla birlikte hem dinlendi hem de iş görüşmesi yaptı!

Fenerbahçe Bursa'dan bir transfer daha yapıyor

PARA EDERKEN SATILMALI

Diego, Dubai'nin lüks oteli Burj Al Arab'da kaldı. İddialara göre Ribas ailesinin tüm masraflarını şehrin önemli takımlarından biri karşıladı. Bu takımın Brezilyalı oyuncuyu gelecek sezon kendilerinde forma giymesi için ikna etmeye çalıştığı bu sebeple de bu hamleyi yaptığı bildirildi.

Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Vitor Pereira önümüzdeki sezon takımın başında kalması halinde Diego Ribas'ı kadrosunda düşünmüyor. Kanarya da sözleşmesinin son senesine girmeye hazırlanan 31 yaşındaki tecrübeli futbolcusunu, talibi varken yüksek fiyata satmayı hedefliyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER