SÜPER LİG

Derelioğlu'nun hışmına uğradılar!

Oktay Derelioğlu, Şenol Güneş, Mustafa Denizli ve Fatih Terim gibi Türk futbolunun en önemli üç teknik adamına ağır eleştirilerde bulundu.

Derelioğlu'nun hışmına uğradılar!
Türk futbolunun ve milli takımın önemli oyuncularından eski futbolcu Oktay Derelioğlu, Şenol Güneş, Mustafa Denizli ve Fatih Terim gibi Türk futbolunun en önemli üç teknik adamına ağır eleştirilerde bulundu
 
Kanal A Spor Müdürü Murat Çimen’in sunduğu Sporvizyon’un dün akşamki konukları Milli Takımlar Eski Menajeri Can Çobanoğlu, Eski Milli Futbolcular Oktay Derelioğlu ve Hamdi Aslan‘dı. 

Oktay Derelioğlu, daha önce de A Milli Takımı çalıştırmış olan Teknik Direktörler Fatih Terim, Mustafa Denizli ve Şenol Güneş’in Türk Futboluna kazandırdığı bir antrenör olmadığını belirterek, “Yanlarına antrenör değil, çantacı alıyorlar” dedi. 

ÇOBANOĞLU: "AVCI EN ÇOK DAYAK YENİLECEK KONUMDA" 
A Milli Takım ve Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın değerlendirildiği programda Can Çobanoğlu önemli açıklamalarda bulundu. Çobanoğlu: “Abdullah Hoca ile bir konuşmamda, Sana ne hocam Alt yapıdan! Milli Takım hocası yarışmacı hocadır. Başarılı olursan kalırsın, başarılı olamazsan Alt yapıya koyduğun tüm ekiple birlikte 2 sene sonra gideceksiniz…Böyle bir sistem yok dedim. A Milli Takım hocası olmak Türkiye’de kolay değil. En çok hücum edilecek konumda olan en kolay saldırılacak yerdesin. Ayrıca herkes Milli takımda oynamak istiyor artı sen git ben göreve geleyim diye bekleyen bir sürü adam var. Eğer kampta yarına umutla bakılacak bir ortam hazırlandıysa biz kora kor mücadele yaparız, ancak tam tersi odalarda karamsarlık ve dedikodu olursa biz Macaristan karşısında dağılırız.” dedi. 

OKTAY DERELİOĞLU KADRO TERCİHİNİ ELEŞTİRDİ 
Eski Milli Futbolcu ve Antrenör Oktay Derelioğlu ise : “Benim de Abdullah Hoca ile ilgili katılmadığım noktalar var. Daha kendini Milli takım seviyesinde ispatlamamış oyuncular oynuyor. Sercan, Mehmet Ekici ve Tunay gibi… Bu isimler mutlaka iyi yerlerde olacaktır. Ancak, Milli Takım’da yarışmacı ve kendini ispat etmiş isimler oynamalı” şeklinde konuştu. 

DERELİOĞLU’NDAN ÜÇ ÖNEMLİ TEKNİK ADAMA SİTEM 
Oktay Derelioğlu ayrıca Mustafa Denizli, Şenol Güneş ve Fatih Terim gibi Teknik adamlara da ağır eleştirilerde bulundu. Derelioğlu, “Evet kendileri çok önemli isimler ve büyük başarılara imza attılar. Ama kusura bakmasınlar arkalarından gelecek kimseyi yetiştirmediler. Antrenör olarak yardımcı değil de çantacı alıyoruz. ” dedi. 

Programa telefon bağlantısıyla katılan Deneyimli Spor Yazarı Kemal Belgin’in hedefinde de Abdullah Avcı vardı. 

“AVCI’NIN MİLLİ TAKIM SEVİYESİNDE OLDUĞUNA İNANMIYORUM” 
“Sayın Abdullah Avcı daha önceki kariyerinde Alt yapıda görev almasına rağmen 6 senede büyük arzu ve hevesle peşinden koşulan bir yetenek yetiştirmedi. Dolayısı ile ben Sayın Abdullah Avcı’nın hiç de bir Ülke Milli takımını çalıştıracak kriterde ve kalitede olduğuna inanmadım. Daha bunları maçlara hiç başlamadan atandığının ertesi günü katıldığım programda söyledim.” 

KEMAL BELGİN’DEN SAKATLIKLARLA İLGİLİ İMALI DEĞERLENDİRME 
“Peki, Milli Takımda sakatlığı sebebi ile kadrodan çıkarılan 5 oyuncu hafta sonu takımlarında oynarlarsa bir iddaa ortaya attım. Sayın Abdullah Avcı, A Milli takımın başına geçtiğinde 1 oyuncu hariç ‘aaa’ diye şaşıran futbolcular arasına bu isimler girecek mi girmeyecek mi?”
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER