DİĞER HABERLER

Dereliğolu'ndan Beşiktaş yorumu

Beşiktaş'ın ve Türk futbolunun önemli golcülerinden Oktay Derelioğlu, Batuhan Karadeniz ve Muhammed hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Dereliğolu'ndan Beşiktaş yorumu

Beşiktaş'ın ve Türk futbolunun önemli golcülerinden Oktay Derelioğlu, her ÇarşambaRadyospor'da Beşiktaş'ın nabzını yakından tutan"Alper Üstündağ ile Kazan Kaynıyor"programına katılarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Muhammed, Messi'yi örnek almalı"

İşte Oktay Derelioğlu'nun Muhammed hakkındaki görüşleri;
"Muhammed konusunda yıllardır cin olmadan adam çarpma politikası var. Küçük kardeşimiz daha hiçbir şey değil herkese hak ettiği değeri vermek şart. Ama Muhammed Batuhan'a göre ayakları yere basıyor. İnşallah önemli oyunculardan biri olacak. Sabretmeli acele etmemeli olumlu eleştirileri alırken olumsuz eleştirilere de bazen kulak asmalı. Kendini yeterli görmemeli fırsatını iyi kullanmalı. Özellikle Messi'yi örnek almalı görüyorsunuz adam tüm rekorları alt üst etti ama çalışmaya doymuyor her geçen gün farklılıklar yaratıyor uzun vadede Muhammed bunu düşünse yeter..."

"Batuhan çıkmaz yola doğru ilerliyor"

Oktay Derelioğlu Batuhan hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte Derelioğlu'nun değerlendirmeleri;
"Batuhan için söylenecek bir şey kalmadı çünkü akıllanmıyor. Böyle devam ederse önümüzdeki yıllarda kendisini ikinci lig, üçüncü ligde görürüz sonrada futbolu bırakır zaten. Yani bu kafa ile Batuhan'dan hiçbir şey olmaz. Batuhan sabah akşam çalışmalı ve en önemlisi susmayı öğrenmeli, röportaj vermemeli çünkü konuşmayı bilmiyor konuştukça yanlış anlaşılıyor. Herkes kendisine yapar maalesef Batuhan çıkmaz yola doğru ilerliyor. O yolun sonu belli umarım hatalarından ders alır kısa sürede döner"

"Samet Aybaba menemeni, Demirören göndermesidir"

"Samet Aybaba, Orduspor maçı sonrası menemen açıklaması ile ince mesajlar verdi. Bence kulübü bu duruma sokan eski yönetimin ceremesini çekiyoruz herkesi zor soktu demeye getirdi. Istakoz bu tesislere girerse biz burada duramayız derken maddi kriz aşamasında isim vermeden çok ciddi bir göndermede bulunmuştur. Samet hoca disiplinli ve duyarlı bir teknik adam olarak akıllıca mesajlar verdi kutlarım..."

"Transfer bölgeleri belli"

Devre arası transferine karşıyım ama illa transfer yapılacaksa iki bölgeye şart. Birincisi savunmanın göbeğinde sarkmalar oluyor ve durum böyle olunca takım çok atarken çok da yiyor. Kesinlikle savunmaya toplayıcı bir oyuncu alınmalı. Ayrıca forvete Almeıda'nın yanına son vuruşlarda etkili olan bir golcü alınmalı. Holosko ve Olcay Almeıda'nın indirdiği topları anlamıyor. Bugün Nobre yada Bobo tarzı bir futbolcu olsaydı çok gol atardı. Kesinlikle golcü transferi şart..."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER