BEŞİKTAŞ

Derbi öncesi iki başkandan flaş mesajlar

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman derbi öncesi dostluk mesajı verdi

Derbi öncesi iki başkandan flaş mesajlar

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İstanbul Valisi Vasip Şahin önderliğinde yapılan deplasman yasağı toplantısının ardından açıklamalar yaptı. İki başkan da dostluk içinde centilmence bir derbi temenni ettiler.

ÖZBEK: “DOSTLUK DERBİSİ OLARAK HATIRLANSIN”

“Kulüp başkanları gerek Fikret Başkan gerekse Mahmut Uslu olarak görüşlerimiz aynı paralelde. Cumartesi günü oynanacak olan derbinin bir örnek olmasını istiyorum. Dolayısıyla hem taraftarlarla birlikte hem de Fikret başkanın yanında maçı seyretmek istiyorum. Bunun da sürekli olmasını istiyorum. İnşallah 15 Temmuz’dan sonra ihtiyaç olan birlik ve kardeşlik ruhu futbolda vücut bulur. Buradaki huzur ülkeye yansıyacaktır, ülkeye mutlulu verecektir. Çok önemli bir derbi. Beşiktaş’ın yeni stadı dışarıdan çok iyi gözüktü, içeride de öyledir umarım. Bu derbiyi Beşiktaş ve Galatasaray’ın birlikte maç seyrettiği dostluk içerisinde bir maç olarak hatırlanmalı. Ülkenin bugüne ihtiyaç olan bir dostluk ve kardeşilik olgusu var.”

Derbi öncesi Galatasaray'a kötü haber

FİKRET ORMAN: “GALATASARAY’I AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYACAĞIZ”

“Güzel bir oyun futbol. Taraftar olmadan futbolun güzelliği olmuyor. Galatasaray’ı ağırlamak Vodafone Arena’da bizim için onur. Güzel bir atmosfer içinde oynamak istiyoruz. Fenerbahçeliler’in de bizim stadımıza gelmesini, bizim de onların stadına gidebilmemizi istiyoruz. Biz Galatasaray’ı Vodafone Arena’da ağırlamaktan dolayı ağırlamaktan mutluluk duyacağız. İnşallah keyifli bir maç olur. Konya’da da keyifli bir maç oynadık. Artık deplasmana giden takımların biletleri kulüplere verilip kulüplerin satması gerekir. Bizim kontrolümüz altında olması lazım. Biz bekliyoruz. Beşiktaş kazanmak isteyecek, Galatasaray kazanmak isteyecek. Futbolun güzelliği bu.Sahada oyuncuların keyif zevki verdiği, herkesin aklında spor olduğu bir maç diliyorum. Allah yardımcımız olsun.”

Beşiktaş Galatasaray derbisinin oranları belli oldu
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER