SPOR GÜNDEMİ

Derbi maçın zararı Galatasaray'ın

Galatasaray–Fenerbahçe maçı sonrası Kadıköy'de Galatasaray Store'a yapılan saldırı sonucunda zarar gören bir üst kattaki iş yerinin zararını Galatasaray Kulübü karşılayacak.

Derbi maçın zararı Galatasaray'ın
Radyospor'un yeni programı Kriminal Spor'da geçtiğimiz hafta Galatasaray Store yapılan saldırının ayrıntıları ele alındı. Saldırı nedeniyle zarar gören isimlerden biri de Fenerbahçe taraftarı olan İzak Hason'du.

Galatasaray Store yapılan saldırı nedeniyle iş yeride zarar gören İzak Hason, Fenerbahçe taraftarlarından şikayetçi olmazken, iş yerinde yaklaşık 20 bin TL'lik zarar meydana geldi. O gün yaşananları, Radyospor'da yayınlanan Kriminal Spor'a katılarak anlatan Hason, zararını Galatasaray Kulübü'nün karşılayacağını söyledi.

Hason, "O gün olaylar nedeniyle iş yerine geldiğimde, iş yerinin camlarının kırıldığını ve olayların devam ettiğini gördüm. Ben de Fenerbahçeliyim. İş yerine daha fazla zarar gelmesin diye uzun süre nöbet tuttum. Yaşananlara şiddetle karşı çıkıyorum. O gün kendini kaybetmiş çocukları gördüm. Bir cahillik yaptılar ve ifademde onlardan şikayetçi olmadım" dedi.

ZARARI G.SARAY KARŞILAYACAK

Saldırı nedeniyle yaklaşık 20 bin TL'lik zarar olduğunu söyleyen Hason, sözlerine şöyle devam etti:

"Maç günü açılan Galatasaray Store'nin sorun yaratacağını düşünmüştüm ama yiğidi öldürüp, hakkını vermek lazım. Galatasaray Kulübü iş yerimde oluşan zararı daha iyi şartlarda yaparak karşılama kararı aldı. "

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER