FENERBAHÇE

Derbi için emniyet alarma geçti!

İstanbul Emniyeti bugünkü Fenerbahçe-Galatasaray derbisini birinci derecede riskli maç ilan etti.

Derbi için emniyet alarma geçti!

Uzun bir aradan sonra ilk kez rakip takımın maçını izlemek için Kadıköy’e gelecek olan 40 otobüs dolusu Galatasaray taraftarının güvenliği de ön planda olacak.

Bu nedenle stada girişler 15.30’da başlayacak. Kademeli olarak kurulacak güvenlik şeritlerinde aramalar özenle yapılacak. Galatasaray otobüslerinin geliş ve gidişlerinde de olağanüstü tedbirler alınacak. Bu önlemler gün boyunca devam edecek.

Sürücüler dikkat! Derbi nedeniyle bu yollar kapalı

Derbiye geri sayım başladı!

Türkiye’nin ilk akıllı stadı Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi, Fenerbahçe taraftarına unutulmaz deneyim yaşatacak. Fenerbahçe uygulamasıyla entegre çalışabilen ve Türkiye’de ilk olan desibelmetre ve akıllı ekran özelliklerini taraftarların kullanımına sunacak. İlk kez kullanılacak olan bu iki özellik sayesinde taraftarlar, maçlarda desibelmetre ölçümü yapabilecek; uygulama üzerinden paylaştıkları mesajları akıllı ekranlarda görebilecekler.

Kulüpler Birliği’nden mesaj var

Kulüpler Birliği’nden, Başkan Göksel Gümüşdağ imzası ile yapılan açıklamada, Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi dostluk çağrısı yapıldı. Gümüşdağ, “Dünyada bir derbi markası olma potansiyeline sahip bu ve benzeri maçları daha da değerli kılabilmek için hepimiz üzerimize düşeni yapalım. Kulüpler Birliği Vakfı olarak sezon başında bir derbi maçı arifesinde kaldırdığımız deplasman yasaklarının Türk futbolu marka değeri için son derece önemli bir husus olduğuna inanıyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Bakan Kılıç’tan dostluk çağrısı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, öncesinde tribünde dostluk, sahada Fair-Play çağrısında bulunarak, “Bu önemli maçın dünyaya örnek olmasını diliyorum” dedi. Bu önemli maçın bir şölen havasında geçmesini dileyen Bakan Çağatay Kılıç, “Sahadaki mücadelesiyle, tribündeki dostluk görüntüsüyle her iki taraf da dünyaya, ’İşte bir derbi maçı böyle olmalı’ dedirtmeli. Burada her iki takımımızın futbolcularına, yöneticilerine ve taraftarlarına büyük sorumluluk düşüyor” diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER