1.LİG

Denizlispor'a tesis jesti

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Ahmet İbanooğlu, açıklama yaptı.

Denizlispor'a tesis jesti
Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Ahmet İbanooğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü'nün Atatürk ve Zafer Kantarcı statları ile Haluk Ulusoy Tesislerini, 3 yıl bedelsiz olarak Denizlispor'a tahsis ettiğini bildirdi.. 
 
İbanoğlu, yaptığı açıklamada, Denizlispor'un 10 yıllık kira sözleşmesinin sona erdiğini hatırlatarak, Spor Genel Müdürlüğü'nün yönetmeliğinde yer alan "spor kulüplerinin 6 branşta faaliyet göstermesi ve uygun görülmesi durumunda, kulüplere stad ve tesislerin 3 yıllığına ücretsiz kiralanabileceği" maddesinden yararlanmak için kendilerine başvuruda bulunduğunu bildirdi.

Denizlispor'un 3'ü olimpik branş olmak üzere 6 farklı branşta faaliyet gösterdiğini hatırlatan İbanoğlu, kentin markası haline gelen kulübe diriliş mücadelesinde destek sağlamak istediklerini belirterek, "Kulüp yetkililerinin, Atatürk ve Zafer Katrancı Stadı ile Haluk Ulusoy Tesisleriyle ilgili yaptığı başvuru, Genel Müdürlüğümüzce uygun gördü ve 3 yıl kira bedeli alınmaması kararlaştırdı" dedi.

Denizlispor Kulüp Başkanı Mehmet Özsoy da Denizlispor'a verilen desteklerle kulübün güçlenmeye devam ettiğini belirterek, bu konuda emeği geçenlere teşekkür etti. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER