SÜPER LİG

Demir gibi döndü Gaziantep'in yüzü güldü

Gaziantepspor, takımın gol ayağı Muhammet Demir'in forma giydiği ilk maçta "gol orucunu" bozdu.

Demir gibi döndü Gaziantep'in yüzü güldü

Son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla taraftarını üzen Gaziantepspor, 4 haftadır sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan, takımın gol ayağı Muhammet Demir'in forma giydiği ilk maçta "gol orucunu" bozdu
 
AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, lige iyi başlangıç yapmasına rağmen devamını getiremeyen kırmızı-siyahlı ekip, Çaykur Rizespor'u Mustafa Durak ile bulduğu tek golle geçerek 4 hafta sonra hanesine 3 puanı yazdırdı.

Rize deplasmanından aldığı galibiyetle puanını 18'e çıkaran Gaziantep temsilcisi, ligde 10. sırada yer alıyor.

Ligde en son 1-0 kazandığı Akhisar Belediyespor maçında Muhammet Demir'in ayağından gol sevinci yaşayan Güneydoğu temsilcisi, sonraki haftalarda sırasıyla Torku Konyaspor (2-0), Galatasaray (1-0), Gençlerbirliği (2-0) ve Beşiktaş (1-0) karşısında mağlup oldu.

Bu sürede kalesinde 6 gol gören kırmızı-siyahlı ekip, buna karşın rakip fileleri havalandıramadı. Söz konusu maçlarda sakatlığı nedeniyle golcüsü Muhammet Demir'den yoksun kadro kuran Güneydoğu temsilci, Demir'in forma giydiği ilk maçta (Çaykur Rizespor) galibiyeti göğüsledi. Mustafa Durak'ın attığı golün asistini yapan futbolcu, bu sayede 2014-2015 sezonun ilk kez gol pası vermiş oldu.

Takımın gol dağılımı
Kırmızı-siyahlı ekipte en golcü isim ise Muhammet Demir oldu.

Rakip fileleri 5 kez havalandıran "gol silahını" 3 golle Chibuke, 2 golle Oğulcan ve Chico, birer golle de Erdem Şen ve Mustafa Durak takip etti.

Sözleşmesi 2017'ye uzatıldı
Bursaspor alt yapısında yetişen Demir, 24 Mayıs 2009 tarihinde Gaziantepspor ile oynanan müsabakanın son 4 dakikasında Bursaspor formasıyla oyuna girerek ilk Süper Lig maçına çıkmıştı.

2010-2011 sezonu devre arasında Gaziantepspor'a bedelsiz transfer olan 22 yaşındaki oyuncu, lig öncesi hazırlık maçlarında dikkatleri üzerine çekmişti. Kırmızı-siyahlı yönetim de Demir'in sözleşmesini 2016-2017 sezonu sonuna kadar uzatmıştı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER