ROPÖRTAJ

Demba Ba: Hayır da şer de Allah'tandır

Beşiktaş'ın Senegalli golcüsü Demba Ba, önemli açıklamalarda bulundu.

Demba Ba: Hayır da şer de Allah'tandır
Beşiktaş'ın Senegalli golcüsü Demba Ba, Lig TV'ye önemli açıklamalarda bulundu. 
 
Chelsea'den transfer edilen golcü futbolcu, transferinden, kendisi hakkında bilinmeyen bir çok konuya çarpıcı açıklamalar yaptı.

İşte Demba Ba'nın o açıklamaları:

"Drogba, sosyal medya üzerinden senin için yorumda bulundu ve dedi ki "Beşiktaş sadece bir futbolcu değil- çok iyi bir insan transfer etti". Bu sözler hakkında neler söylemek istersin?"

- Drogba gibi büyük bir kariyer yapmış ve futbolu gerçekten çok iyi bilen bir oyuncudan, böylesine bir takdir almak benim için onur ve mutluluk verici. Benim yapmam gereken, onun söylediklerini ispatlayabilmek için antrenmanlarda ve maçlarda elimden geleni yapmak. Kulübün koştuğu hedeflerde yapabileceğim en büyük katkıyı yapmak.

"Türkiye'ye gelmeden önce Drogba ile konuştun mu?"

- Drogba ile bununla ilgili konuşmadım. Elbette ki Drogba'nın Türkiye ile ilgili çok önemli fikirleri var. Burada Bir buçuk sezon oynadı ve gerçekten önemli işler yaptı. Ayrıntılı bilgileri Moussa Sow'dan aldım. İstanbul'u tanımam ve bilgi sahibi olmam konusunda gerçekten çok yardımcı oldu.

HAYIR DE ŞER DE ALLAH'TANDIR

"Uğurun var mı?"
- Sadece Allah'a inanıyorum.

"Bazı futbolcular sahaya sağ ayakla çıkar ve dua eder. Bu tür şeyler yapıyor musun?"

- Bunlara inanmıyorum. Bu tür hareketler bana batıl geliyor. İyilik de, kötülük de Allah'tan gelir. Ben sadece buna inanıyorum.

"Türkiye'de en beğendiğin futbolcular kimler Beşiktaş dışında?"
- Türk oyuncu olarak Arda Turan. Fantastik, harika bir oyuncu. Türkiye liginden ise iki oyuncu söyleyebilirim. Moussa Sow çok yakın arkadaşım. Gerçekten çok sıradışı bir oyuncu. Sivassporlu Aatif Chahechouhe'yu da çok yakından tanıyorum. Hem çok iyi bir karakter hem de çok iyi bir oyuncu ve şunu da biliyorum bugün geldiği noktaya ulaşmak için çok çaba sarfetti. Deyim yerinde ise tırnaklarıyla kazıyarak buraya geldi. Bence o da çok sıradışı bir oyuncu.

UMARIM SAATİ SOW ALIR

"Sow ile şampiyonluk için girdiğiniz iddiada, sence sen mi Sow'a saat alırsın, yoksa o mu sana?"
- Umarım alması gereken o olacak.

"Sow'u nasıl değerlendirirsin? Elbette ki çok iyi oyuncu, Fenerbahçe'ye büyük katkı sağlıyor ama en iyi tanıyan sensindir."
- Moussa'yı Türkiye nasıl tanıyorsa Mousa gerçekten de öyle. Çok mütevazi ve samimi biri. Oyuncu olarak gerçekten sıradışı. Nerede durması gerektiğini çok iyi bilen, oyun zekası çok yüksek bir oyuncu. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER