FUTBOL

Daum'un basın toplantısına oltayla gelen muhabir

Kendisini eleştiren bir gazete için, 'Gitsinler balık tutsunlar' diyen Daum'a gazetenin muhabiri tarafından olta hediye edildi.

Romanya Milli Takımı'nı çalıştıran Christoph Daum'a Rumen muhabirden ilginç hediye...

Bir muhabir, çalıştığı gazetenin çalışanları için "Gitsinler balık tutsunlar" diyen Daum'un basın toplantısına oltayla geldi.

TEHLİKELİ BİR HEDİYE DEĞİL

Muhabir, "Gazete ile balık arasında bir bağlantı kurdunuz. Biz de size küçük bir hediye vermek istedik, tehlikeli bir hediye değil" diyerek Daum'a oltayı takdim etti.

DAUM: "KOMEDİ PROGRAMI MI YAPIYORUZ?"

Daum bunun üzerine sinirlenerek, "Burada komedi programı mı yapıyoruz, yoksa basın toplantısı mı düzenliyoruz. Komedi için mi, yoksa futbol konuşmak için mi buradasınız? Bu gazete her zaman yalan ve eğlenceli hikayeler yaratmayı seviyor. Ne zaman spor gazetecisi olmaya başlayacaksınız? Sizin futbolla alakanız yok" dedi.

"BALIKÇILIK KARİYERİNİZDE BAŞARILAR"

Gazeteci bunun üzerine, "Balıkçılık kariyerinizde başarılar" cevabını verirken, Daum son olarak, "Sözlerim bütün gazetecilere değildi, sadece burada olan bir kişiyeydi. O gazetenin de iyi gazetecileri var" sözleriyle tartışmayı noktaladı ve oltayı kabul etmedi.

Yorumlar
TREND HABERLER