BASKETBOL

Darius Washington Türk Telekom'da

Türk Telekom, transferde bombaları patlatmaya devam ediyor.

Darius Washington Türk Telekom'da

Önceki yıllarda Galatasaray'da forma giyen başarılı skorer oyun kurucu Darius Washington, Türk Telekom ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. 
 
 
Kadrosundaki tüm yabancı oyuncularla yollarını ayıran Başkent ekibi, böylece ilk yabancı transferini de gerçekleştirmiş oldu.

 
Türk Telekom Spor Kulübü Asbaşkanı ve Basketbol Şube Sorumlusu Celalettin Dinçer, tecrübeli ve başarılı bir yabancı oyuncuyu başkente kazandırdıklarının altını çizerek, şunları söyledi:

"Darius Washington, tanıdığımız bir isimdi. Antrenörümüz Timuçin Meriç de kendisi hakkında olumlu rapor verdi. Ligde iddialı olmak istiyoruz. Sadece ligde değil, Avrupa kupalarında da hedeflerimiz var. Transferleri yaparken, bu ayrıntıyı göz önünde bulunduruyoruz. Kadromuzu güçlendirirken, titiz bir çalışma yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde yeni transferlerimiz olacak. Ankaralı sporseverler yeni sezonda seyir zevki veren bir Türk Telekom izleyecekler"

Hızlı hücum etmeyi seven, skor yapmaya ve yaptırmaya dayalı oyun tarzıyla tanınan Amerikalı basketbolcu, 1.88 boyunda. Aynı zamanda Makedon vatandaşı da olan Darius, NBA'de San Antonio Spurs takımının da formasını giymişti.

2009 sezonunun başında ülkemize gelerek Galatasaray Cafe Crown'da başarılı bir sezon geçiren Darius Washington, 29 maçta 15 sayı ve 3 asist ortalaması yakaladı.

Darius Washington
Doğum Tarihi: 6 Aralık 1985
Boy: 1.88
Mevki: Guard

Kariyeri
2006 PAOK
2006-07 ČEZ Nymburk
2007 Austin Toros
2007 San Antonio Spurs
2007-08 Aris
2008-09 Ural Great
2009-10 Lottomatica Roma
2010-11 Pirates de Quebradillas

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER