GALATASARAY

Cüneyt Çakır'a tehdit şoku

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın babası Serdar Çakır'ı telefonla arayan bazı fanatiklerin, kendisini ve ailesini tehdit ettiği ortaya çıktı.

Cüneyt Çakır'a tehdit şoku

Galatasaray-Trabzonspor maçını yöneten Deniz Ateş Bitnel'in kritik pozisyonlarda verdiği tartışmalı kararlar eleştiri oklarının yeniden Merkez Hakem Kurulu'na (MHK) çevrilmesine yol açtı.

MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, eleştiri yağmuruna tutulan isimlerin başında gelirken, MHK'de profesyonel hakemlerden sorumlu isim olarak görev yapan Serdar Çakır ile ilgili şok bir olay ortaya çıktı.

"TELEFON NUMARAM KAMUOYUNA AÇIKLANMIŞ"

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın babası olan Serdar Çakır ve ailesinin Galatasaray-Trabzonspor maçının ardından bazı kişiler tarafından tehdit ve taciz edildiği öğrenildi.

Deniz Ateş Bitnel intikam mı aldı?

Hürriyet'in haberine göre; Trabzonspor taraftarı olduğunu söyleyen bazı kişilerin kendisini cep telefonundan arayarak tehdit ettiğini anlatan Serdar Çakır, "Benim ne MHK ne de başka bir kurul ile bağım var. Türkiye Futbol Federasyonu bünyesindeki dokuz hakemin başında koordinatör olarak görev yapıyorum. İsmi önemli değil tüm hakemlerimiz bizim evlatlarımızdır. Hata yapılmış ve kabul edilmiştir. Önemli olan hataların tekrarının olmaması. Tüm hakemlerimiz iyi niyetli ve dürüsttür. Yapılan bir hakem hatası nedeniyle benim telefonlarım kamuoyuna açıklanmış. Sürekli ailemi ve beni tehdit etmelerinden üzüntü duyuyorum. Hepimiz Türk futbolunun başarısı için savaşıyor ve mücadele ediyoruz. Sadece hakemler mi hata yapıyor. Önemli olan hataları asgariye indirmektir."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER