ŞAMPİYONLAR LİGİ

Cüneyt Çakır Real Madrid Bayern Münih maçına damga vurdu!

Real Madrid ile Bayern Münih arasında oynanan maçı yöneten Cüneyt Çakır, ilk yarının son dakikasında verdiği kararla tartışma konusu oldu. Cüneyt Çakır, Bayern Münih cephesinin penaltı beklediği pozisyonda 'Devam' kararı verdi.

Cüneyt Çakır Real Madrid Bayern Münih maçına damga vurdu!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid, ilk maçı deplasmanda 2-1 kazandığı maçın rövanşında Bayern Münih’i sahasında konuk etti. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmayı yöneten Cüneyt Çakır, ilk yarının uzatma dakikasında tartışmalı bir karara imza attı.

Real Madrid ile Bayern Münih'i karşı karşıya getiren maçın 45+1’inci dakikasında, mücadele 1-1 berabere devam ederken Kimmich'in ortasında top Marcelo'nun eline temas etti. Pozisyon sonrası Cüneyt Çakır ve yardımcıları ‘Devam' dedi.

Pozisyona Bayern Münih futbolcuları yoğun bir şekilde itiraz ederken Cüneyt Çakır'ın kararı sosyal medyada da tartışmalara neden oldu. 1-1 sonuçlanan ilk yarının sonunda da Bayernli futbolcular ve özellikle ortayı yapan Joshua Kimmich, hakem Cüneyt Çakır'a itirazlarda bulunarak soyunma odasının yolunu tuttu.

Real Madrid üst üste 3. kez finale yükseldi

Yorumlar
TREND HABERLER