FENERBAHÇE

Comolli prime karşı çıksa da Ali Koç'un kararı kesin

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, derbi primlerini belirledi. Koç, Galatasaray'ı yenmeleri halinde futbolculara ve teknik heyete 11 milyon TL dağıtacak.

Comolli prime karşı çıksa da Ali Koç'un kararı kesin

Fenerbahçe'de derbi öncesi seferberlik ilan eden Başkan Ali Koç, bu sezon bir ilke imza attı.

Sarı-lacivertli yönetim, Ankaragücü mağlubiyeti sonrası pazartesi sabahı gittikleri Samandıra'da derbi maçına prim uygulaması yapacaklarını açıkladı.

ALİ KOÇ, COMOLLİ'Yİ DİNLEMEDİ...Fenerbahçe yönetimi, Galatasaray maçının kazanılması halinde Samandıra'da 11 milyon TL prim dağıtacak.

Sabah'ın haberine göre; Yeni yönetim, prim uygulamasını daha önce devreye sokmak istemiş ancak Sportif Direktör Damien Comolli bunun doğru olmadığını ifade ederek yönetimin girişimlerini her defasında engellemişti.

Fenerbahçe'den dünyaca ünlü hocaya resmi teklif!

HERKESE FARKLI PRİM...Yönetim bu kez Comolli'ye rağmen kararı aldı ve teknik heyet, futbolcular ile Samandıra personeline maçın kazanılması halinde prim sözü verdi. Primin dağıtım şeklini ise yönetim belirleyecek.

Maça 11'de başlayan, sonradan giren, kadroda olan ama oynamayan futbolcular farklı farklı ücretler alacak. Yönetimin sonuç gelmesi halinde bu uygulamayı önümüzdeki maçlarda da devam ettireceği kaydedildi.

Yorumlar
TREND HABERLER