DÜNYADAN FUTBOL

Chelsea'nin Hazard'a yeni teklifi

İngiliz basınında çıkan haberlere göre, Real Madrid'in kıskacındaki Hazard'a Chelsea haftalık 350 bin poundluk yeni bir kontrat teklif edecek.

Chelsea'nin Hazard'a yeni teklifi

İngiltere Premier League'e 9 maçta yenilgisiz devam eden Chelsea'de en etkili isim olarak dikkat çeken Eden Hazard, isminin Real Madrid ile anılmaya başlamasının ardından takımından yeni kontrat teklifi alacak.

İNGİLTERE'NİN EN ÇOK KAZANANI OLACAK...The Sunday Express'in haberine göre Chelsea, 18 ay sonra kontratı tamamlanacak olan Hazard'a, onu İngiltere Premier League'in en çok kazananı yapacak yeni bir sözleşme teklif etmeye hazırlanıyor.

Belçikalı oyuncuya 4-5 yıllık yeni bir sözleşmede, haftalık 350 bin sterlinlik bir teklif yapılacak. Hazard, şu anda haftalık 200 bin sterlin kazanıyor. Ada'da en çok kazanan 3 oyuncu ise Alexis Sanchez (haftalık 315 bin sterlin) Mesut Özil (306 bin sterlin) ve Paul Pogba (290 bin sterlin) olarak dikkat çekiyor.

Hazard

27 yaşındaki hücumcu, bu sezon 9 Premier League maçında 7 gol atıp 3 de asist yaptı. Hazard, geçtiğimiz hafta bazen takımdan ayrılmayı düşünse de Londra'da çok mutlu olduğunu ve futbolu burada bırakabileceğini söylemişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER