DÜNYADAN FUTBOL

Chelsea işi ilk yarıda bitirdi

Hull City'yi konuk eden Chelsea, teknik direktör Mourinho yönetimindeki ilk galibiyetini elde etti..

Chelsea işi ilk yarıda bitirdi
Teknik direktör Jose Mourinho'ya kavuşan Chelsea, Premier League'in ilk hafta mücadelesinde, ligin yeni ekibi Hull City'yi Stamford Bridge'de konuk etti.

Chelsea'de yeni transferlerden De Bruyne mücadeleye 11'de başlarken, Schürrle ve van Ginkel ise yedekler arasında yer aldı. Konuk ekipte ise, geçen sezon Beşiktaş'ın kalesini koruyan McGregor, 11'de sahaya çıktı.

Maça baskılı başlayan Chelsea, 5. dakikada penaltı kazandı. 6. dakikada Lampard'ın vuruşunda gole izin vermeyen McGregor, yaptırdığı penaltıyı kurtararak hatasını telafi etti.

13. dakikada ise Chelsea golü buldu. De Bruyne'nin şık pasıyla ceza sahasına koşu yapan Oscar, yerden bir vuruşla topu ağlara yolladı ve takımını 1-0'lık üstünlüğe taşıdı.

Golün 1 dakika sonrasında Lampard'a bir kez daha gol şansı tanımayan McGregor, tecrübeli futbolcunun 25. dakikada kullandığı serbest atışta, topu ağlarında gördü ve skor 2-0'a geldi.

İskoç file bekçisi,, ilk yarının son anlarında inanılmaz bir golü çıkarırken, Chelsea soyunma odasına 2-0'lık üstünlükle gitti.

66. dakikada De Bruyne'nin yerine oyuna dahil olan Schürrle, 75. dakikadaki şık aşırtma vuruşunda çerçeveyi tutturamadı. Geçen sezonu West Brom'da geçiren Lukaku, Torres'in yerine oyuna dahil olurken, yeni transferlerden Marco Van Ginkel de 84. dakikada Oscar'ın yerine sahaya sürüldü.

Karşılaşmanın ikinci yarısından gol sesi çıkmadı ve Chelsea, teknik direktör Mourinho yönetimindeki ilk lig maçını 2-0'lık galibiyetle kapattı.

Chelsea sahaya; Cech, Ivanovic, Cahill, Terry, Cole, Ramires, Lampard, Oscar, De Bruyne, Hazard, Torres 11'i ile çıkarken, Mata yedekler arasında yer aldı.

Hull City ise sahada McGregor, Figueroa, Elmohamady, Chester, Davies, Meyler, Koren, Brady, Aluko, Sagbo, Graham 11'i ile mücadele etti.


Chelsea 2 - 0 Hull
6' (Penaltı kaçırdı) Frank Lampard
13' 1 - 0 Oscar
25' 2 - 0 Frank Lampard 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER