DÜNYADAN FUTBOL

Chelsea Hull City'i rahat geçti

Premier League'de 21. hafta mücadelesinde Chelsea Hull City'yi Hazard ve Torres'in golleriyle 2-0 mağlup etti...

Chelsea Hull City'i rahat geçti

Premier Lig'in 21. haftasında Hull City, Chelsea'yi konuk etti..

Hull City 0-2 Chelsea
57’ [0-1]Hazard
87' [0-2]Torres

Premier League’de 21. hafta maçında 43 puanlı Chelsea deplasmanda 23 puanlı Hull City’ye konuk oldu.

Hull City sahaya McGregor, Figueroa, Bruce, Chester, Davies, Meyler, Huddlestone, Livermore, Elmohamady, Boyd, Sagbo 11’i ile çıktı.

Chelsea ise Cech, Azpilicueta, Terry, Cahill, Cole, Ramires, Luiz, Willian, Oscar, Hazard, Torres 11’i ile sahadaki yerini aldı.  

Chelsea karşılaşmanın ilk yarısında pozisyon bulmakta oldukça zorlandı. Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi sadece Oscar ile önemli pozisyona girebildi. Fakat ceza sahası içinde bomboş topla buluşan Brezilyalı oyuncu topu kaleciye nişanlayarak takımını öne geçirme fırsatını harcadı.

İlk yarı 0-0 geçilirken Chelsea ikinci yarıda özellikle Hazard ile sazı eline almaya başladı ve 57’de öne geçti. Sol çaprazda topla buluşan Hazard topla içeri doğru kat etti ve harika bir şutla kaleci McGregor’u avlayarak takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol Belçikalı oyuncunun ligdeki 9. golüydü. 

87'de ise bu sefer sahneye Premier League'deki 200. maçına çıkan Fernando Torres çıktı. Sol çaprazda topla buluşan İspanyol forvet güzel bir hareketle önündeki savunma oyuncusunu geçti ve sol ayağıyla çektiği şutta topu ağlara göndererek takımını 2-0'lık üstünlüğe taşıdı. 

Maç bu skorla sona ererken Chelsea puanını 46'ya çıkardı ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Jose Mourinho geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamalarda maçları öldürememekten yakınıyordu. Bu sefer 87'de sahneye Torres çıktı ve Chelsea rahat bir nefes aldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER