BEŞİKTAŞ

Cenk Tosun İstanbul'a döndü

Beşiktaş'tan İngiltere Premier Lig takımı Everton'a transfer olan milli futbolcu Cenk Tosun, İstanbul'a döndü.

Cenk Tosun İstanbul'a döndü

Beşiktaş'tan 22 milyon euro + bonuslar karşılığında İngiltere Premier Lig takımı Everton'a transfer olan milli futbolcu Cenk Tosun, İstanbul'a döndü.

Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cenk, şunları söyledi:  "Everton'a transfer olduğum için çok mutlu ve heyecanlıyım. Bir taraftan da Beşiktaş gibi büyük bir takımdan ayrıldığım için üzgünüm tabii. Premier Lig'e gitmek benim çocukluk hayalimdi. Bu hayalimi gerçekleştirdim. Transferde emeği geçen başkanım Fikret Orman'a, beni Beşiktaş'a getiren Deniz Atalay'a, menajer Ceylan Çalışkan'a, başta ailem olmak üzere herkese teşekkür ederim. İngiltere'de ülkemin bayrağını en iyi şekilde temsil edeceğim. Everton'ı herkes biliyor. Tarihi ve taraftarları çok iyi bir takım. Beşiktaş'a yakın bir kulüp. Everton tesislerini gezdim. Herkes beni çok sıcak karşıladı. Ben de onlara karşı yeteneklerimi sergilemek için sabırsızlanıyorum." 

Cenk Tosun'un forma numarası belli oldu

"Türkiye'den Avrupa'ya bu rakamlarla gitmek hiç kolay değil" : "Türkiye'den Avrupa'ya bu rakamlarla gitmek hiç kolay değil. Bu rakamlar beni de çok gururlandırdı. Umarım bu transfer, genç arkadaşlara da ilham olur. İlk maçım Tottenham'a karşı olacak. Tottenham'a karşı daha önce oynamıştım. Beşiktaş ile oynamıştık. Hatta onları İstanbul'da 1-0 yenmiştik, golü de ben atmıştım. Tabii çok uzun bir zaman önceydi bu. Sakatlık olmazsa ve şans bulursam ilk maçımı Wembley'de oynayacağım. İnşallah, hayırlısı. Beşiktaş taraftarları da beni desteklemeye devam etsin."

Yorumlar
TREND HABERLER