1.LİG

Çaykur Rizespor şampiyonluğa koşuyor

Spor Toto 1. Lig'in 30. haftasında Çaykur Rizespor sahasında Eskişehirspor'u ağırladı. Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 4-1 kazandı.

Çaykur Rizespor şampiyonluğa koşuyor

Spor Toto 1. Lig'de 30. haftada zirvede yer alan Çaykur Rizespor, tehlikeli bölgeden kurtulmak için şiddetle puana ihtiyacı olan Eskişehirspor'a acımadı: 4-1.

Çaykur Didi Stadı'ndaki karşılaşmaya fırtına gibi giren ev sahibi ekip, 1 ve 9. dakikalarda Kosovalı forvet Vedat Muriqi'nin golleriyle 2-0 üstünlüğü yakaladı. 45'te Samu'nun penaltı golü ilk yarının skorunu belirledi: 3-0.

İkinci yarıda da durmayan Karadeniz ekibi 65'te Süleyman Koç'la farkı 4'e çıkardı: 4-0. 84'te konuk ekipten Hüseyin Acar skoru ilan etti: 4-1.

Bu sonuçla Çaykur Rizespor puanını 59'a yükselterek Süper Lig'e bir adım daha yaklaştı. Eskişehirspor ise 31 puanda, tehlike bölgesinin içinde kaldı.   

Maçtan dakikalar : 1. dakikada sağ Samudio'nun sağ kanattan pasında ceza sahası içinde Vedat'ın vuruşunda top filelere gitti. 1-0
9. dakikada soldan son çizgiye inen Ramos'un pasında altıpas noktası üzerinde Vedat'ın şutu ağlarla buluştu. 2-0
20. dakikada sol kanattan gelen ortada ceza sahası dışından Hürriyet'in kafa vuruşu az farkla yandan dışarı çıktı.
45. dakikada Çaykur Rizespor'un kazandığı penaltı atışını kullanan Samudio meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 3-0
48. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Samudio'nun sert şutunda meşin yuvarlak yan direğe çarparak auta gitti.
64. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Süleyman'ın kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki şutunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 4-0
83. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Hasan Hüseyin, meşin yuvarlağı kale direğinin sol köşesinden ağlarla buluşturdu. 4-1

Boluspor hedefe kilitlendi

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER