BURSASPOR

Çaykur Rizespor Bursaspor maçı golleri ve özeti

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Çaykur Rizespor sahasında Bursaspor'u konuk etti. Mücadele 1-1 eşitlik ile sonuçlanırken iki takımda sahadan 1 puan ile ayrıldı.

Çaykur Rizespor Bursaspor maçı golleri ve özeti

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Çaykur Rizespor sahasında Bursaspor’u konuk etti. Konuk ekip Bursaspor 16. dakikada Diafra Sakho’nun attığı gol ile öne geçerken ev sahibi ekip 58. dakikada Boldrin’in attığı gol ile skoru eşitledi mücadele 1-1 eşitlik ile sonuçlandı.

Maçtaki ilk atak Rizespor’dan geldi ve sol kanattan Umar Aminu’nun altı pas dışına gönderdiği ortasını Okan Kocuk çıktı ve kontrol etti. Bu pozisyonda Okan bir sakatlık yaşadı ve oyun alanına sağlık görevlileri davet edildi.

Mücadele ilk 15 dakika iki takımında dengeli oyunu ile geçilirken 16. dakikada Lima’nın ceza alanı yayı dışından gönderdiği akıl dolu ara pası önüne iyi alan Diafra Sakho’nun karşı karşıya pozisyonda sert şutu Gökhan’ın üzerinden ağlarla buluştu.

Maçtan Dakikalar: 25’inci dakikada Boldrin’in kullandığı serbest vuruşta kaleci Okan topu son anda kornere çeldi.

31’inci dakikada, Sakho’nun sol çaprazdan şutunda top ağlarla buluştu. Golden sonra Çaykur Rizesporlu oyuncuların itirazı üzerine hakem, Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemine başvurdu. Sakho’nun ofsaytta olduğu tespit edilince gol kararı iptal edildi.

33’üncü dakikada Boldrin’in ortasında Samudio’nun kafa vuruşunda top direkten oyun alanına geri döndü.

38’inci dakikada Robin Yalçın’ın pası ile sol çaprazdan ceza sahası içerisine giren Samudio’nun şutunda top kaleyi bulmadı.

45’inci dakikada Vedat Muric’in ceza sahası dışından çektiği şutta topu kaleci Okan kurtardı.

57’nci dakikada Umar’ın ceza sahası içinden şutunda top defansa çarparak Boldrin’in önüne düştü. Bu oyuncunun sert şutunda top defansa da çarparak ağlara gitti: 1-1.   

84’üncü dakikada Sakho’nun kafa ile indirdiği topla buluşan Stancu’nun şutunda top kale direğine çarparak oyun alanına döndü. 

Konyaspor Fenerbahçe maçı sonucu ve geniş özeti

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER