YAZARLAR

CAS’mayın o kadar!

CAS’mayın o kadar!

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Uefa Disiplin kurulunun ardından Tahkim kurulu da skandal bir karara imza atmıştı. Sürecin başından beri söyledim. Aziz Yıldırım’ın takımdan gitmesi lazım diye ama 3 Temmuz olayının şike ile uzaktan yakından alakası yok. Bunun tamamen siyasi bir karar olduğunu biliyoruz. Uefa sürecin başında Cas davasının çekilmesi konusunda Fenerbahçe ile görüştü. Devreye Başbakan girdi. Ülke menfaatleri için dava geri çektirildi. Kupaya katılmadığımız bir yıldan fazla ceza gelmeyecek denildi ama kimse verdiği sözü tutmadı.

Elbette süreç boyuncu tarafsız gazeteci(!) kimliği ile kanal kanal gezen, kahin gibi olacaklar hakkında tahminde bulunan ve her fırsatta Fenerbahçe düşmanlığı yapan kişiler bu karara çok üzüldüler. Hala utanmadan gelecek ile ilgili tehdit içerikli açıklamalar yapmaktan kaçınmıyorlar. Çok net ifade etmeliyim ki bu kişilerin ajan olduğundan şüpheleniyorum. Amerikan yalakası bu tipler nedense bazı konularda herkesten önce bilgi sahibi oluyorlar. Sıra onlara da gelecek.

Uefa bile çarkın içinde savruluyor. Verdiği kararların gerekçelerinin dayanağı yok. Olayı henüz idrak edemediler. Kurgulanan oyunun içerisinde kimlerin olduğunu herkes biliyor. Federasyondaki görevlerini tamamlayan bu kişiler yeni görevleri ile ödüllendirilmişlerdir. Bu ülkede gizli hiçbir şey kalmayacak. Herkesin kirli çamaşırları ortaya dökülecek. İşte o zaman hangi yüzle çıkıp konuşacaklar merak ediyorum.

Henüz her şey bitmedi. Elbette CAS bir sonuç açıklayacak. İnşallah Fenerbahçe ve Beşiktaş adına güzel sonuçlar çıkar. Her iki kulübümüzün de aklanacağını düşünüyorum. Şimdi bu karardan memnun olmayan kişiler lobi faaliyetlerine başlayacaktır. Bu süreçte kulüplerimiz dikkatli olmalıdır.

Her iki kulübümüze de Avrupa’da başarılar diliyorum. 

Yorumlar
TREND HABERLER