SÜPER LİG

Bursaspor'da mutlu son!

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Ankaragücü'nün oyuncusu Turgut Doğan Şahin ile anlaştıklarını belirtti.

Bursaspor'da mutlu son!

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Ankaragücü'nün oyuncusu Turgut Doğan Şahin ile anlaştıklarını belirterek, ''Yarın imza atacak, ama imza atılmadan 'bu transfer bitti' diyemiyoruz'' dedi.
 
 
Sağlam, Bursa'da yayımlanan Olay TV'ye telefonla bağlanarak, transfer ve Beşiktaş maçına ilişkin açıklamalar yaptı. 
 
 
Turgut Doğan Şahin ile ilgili transfer görüşmelerine açıklık getiren Sağlam, bu oyuncuyu kadrolarına katmak istediklerini ancak bunu yaparken Ankaragücü'nü de düşünerek hareket ettiklerini söyledi.

Turgut ile görüşmeden önce Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu ile bizzat görüştüğünü ve fikrini aldığını belirten Sağlam, ''Hakan hoca bana Turgut Doğan Şahin'in ayrılmasıyla çok büyük bir sıkıntı yaşamayacaklarını söyledi. Biz Ankaragücü'nün zarar görmesini istemiyoruz. Bu transferin tüm tarafların rızasıyla olmasını istiyoruz'' diye konuştu.

Sağlam, Turgut'un da Bursaspor'a gelmek istediğini dile getirerek, şöyle devam etti:

''Turgut Doğan Şahin ile anlaştık. Yarın imza atacak ama imza atılmadan da 'bu transfer bitti' diyemiyoruz. Turgut'u kadromuzda görmek istiyoruz. Bursaspor'a da faydalı olacağını düşünüyoruz. İnşallah bu iş yarın netlik kazanacak.''

Turgut'un alternatifinin olup olmadığına ilişkin soruyu ise Sağlam, ''Alternatifi var ama Turgut olmazsa başka transfer yapmayı düşünmüyoruz. Olursa Turgut'u alacağız, olmazsa transferi bitireceğiz'' yanıtını verdi.

 

-Beşiktaş maçı-

Beşiktaş maçına da değinen Sağlam, dün akşamki maçta bir penaltılarının verilmediğini, çizgiyi geçen gollerinin sayılmadığını, ayrıca siyah-beyazlı takımdan İsmail Köybaşı'nın kırmızı kartla oyun dışı kalması gerektiğini öne sürdü.

 

Sağlam, Beşiktaş karşısında çok iyi mücadele ettiklerini, önemli de pozisyonlar ürettiklerini dile getirerek, şöyle devam etti:

''Sonuç net bir skor gibi görünse de Beşiktaş karşısında çok iyi mücadele ettik. Maçtan sonra pozisyonları tekrar izledim. Sestak'ın kafa vuruşunda topun çizgiyi geçtiğini düşünüyorum. Stepanov'un ceza alanı içinde düşürüldüğü pozisyona da penaltı verilmeliydi. Ayrıca İsmail Köybaşı'nın Sestak'a yaptığı hareket sarı kartla cezalandırmalıydı. Eğer o kart verilseydi İsmail, sarı kart gördüğü pozisyonda ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kalacaktı.''

-Yeni transfer Pinto-

Yeni transfer Sebastian Pinto'ya da değinen Sağlam, bu oyuncuyla birlikte gol yollarında daha etkili olacaklarına inandıklarını vurguladı.

Pinto'nun ülkesi Şili'de gol kralı olduğuna dikkati çeken Sağlam, ''Kariyeri olan golcü bir oyuncu aldık. Takıma ciddi katkılarının olacağını düşünüyoruz'' dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER