BURSASPOR

Bursaspor yenilere imza attırdı!

Bursaspor'un prensip anlaşmasına vardığı Senegalli Vieux Sane ile Venezuelalı Jonathan Del Valle, resmi sözleşmeyi imzaladı.

Bursaspor yenilere imza attırdı!

Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde kulüp başkanı Ali Ay hazır bulundu. Ay, konuşmasında, teknik heyetle uyum içinde, camiayı mutlu edecek, şehrin ve takımın dokusuna uygun bir takım oluşturabilmek için çalıştıklarını söyledi.

Belirledikleri kamp öncesi transferi bitirme hedefine bugün itibarıyla ulaştıklarını dile getiren Ay, daha önce 7 futbolcuyla sözleşme imzaladıklarını, Del Valle ve Sane ile birlikte kadroya kattıkları oyuncu sayısının 9 olduğunu belirtti. 

Ay, Fransız kulübü  Brest'ten transfer ettikleri Sane'nin kalitesini en kısa sürede ispatlayacağına inandıklarını, Del Valle'nin de geçen sezon Türkiye'de Kasımpaşa formasıyla başarılı bir sezon geçirdiğini anlatarak, "İki futbolcu da Bursaspor camiasına hayırlı olsun. Allah utandırmasın. İnşallah başarılı bir sezon geçireceğiz" dedi. 

Transfer döneminin Bursaspor için verimli geçtiğini vurgulayan Ay, "Biz elimizden geleni yaptık. Hocalarımız isterse kamptan sonra belki bir veya iki transfer daha alabiliriz ama şu anda kadromuzun tam olduğunu görüyoruz. Bunun kararını kamp sonrası hocalarımız verecek." değerlendirmesinde bulundu. 

Ay, bir soru üzerine, Traore ve Bekir Yılmaz ile görüştüklerini, kendilerine kulüp bulmalarını istediklerini, Balazs Dzsudzsak ve Tomas Necid için gelecek teklifleri beklediklerini belirtti. 

Necid için henüz kendilerine bir teklif gelmediğinin altını çizen Ay, "Dzsudzsak ile ilgili şu ana kadar iki kulüpten teklif geldi. İsimlerini sormayın. Belli bir miktarı gördü. Dzsudzsak'ın işinin bir hafta 10 güne kadar sonlanacağını düşünüyorum. Dzsudzsak için istediğimiz 3,5 milyon avro. Önerilen rakam, istediğimiz rakama yaklaştı. Sonuçta ikisi de bizim sözleşmeli futbolcumuz. Transfer gerçekleşmezse bizde forma giymeye devam edecekler." diye konuştu. 

Başkan Ay, kaleci Mert Günok'la ilgili bir soruyu ise şöyle yanıtladı:

"Mert milli kaleci. Kendisiyle görüşme yaptım. Daha önce arkadaşlarımız görüşmüştü. Kulüp bulmasını istedik. Mert giderse bir kaleciye ihtiyacımız olacağını biliyoruz. Kendisinden ücretinde indirim istedim. 1 milyon liraya yakın geriye geliş oldu. Mert ile de büyük ihtimalle anlaşacağız. Herhalde antrenmanlara katılacak. Biz Bursaspor Kulübü için gereken her şeyi yapıyoruz."

Yeni transferlerden Vieux Sane ise Bursaspor'a geldiği için mutlu olduğunu belirtti.

Transfer teklifini ailesi ve menajeriyle görüştükten sonra çok kısa sürede kabul ettiğini dile getiren Sane, "Burada olmaktan mutluyum. Burada çok güzel insanlar ve Bursa güzel bir şehir." dedi. 

Del Valle ise Bursa'da güzel şeyler başaracağına inandığını söyledi.

Bursaspor'un Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri olduğunu ifade eden Del Valle, "Buraya elimden gelenin en iyisini vermeye geldim. İnşallah takım arkadaşlarımla birlikte iyi işler yapacağız." diye görüş belirtti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER