BEŞİKTAŞ

Bursaspor taraftarları şehitleri andı

Bursasporlu taraftarlar, takımlarının Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile yaptığı maçın ardından yaşanan terör saldırısında şehit düşenleri andı.

Bursaspor taraftarları şehitleri andı

Yeşil-beyazlı taraftarlar, Beşiktaş'ta Vodafone Arena'nın yakınında saldırının gerçekleştiği noktaya karanfil bıraktı ve şehitler için dua etti.

Taraftarlar adına açıklamada bulunan tribün lideri Mehmet Güzelsöz, saldırının olduğu noktadan maç günü şarkılar ve türküler eşliğinde stada girdiklerine dikkati çekerek, "Stada girerken burada görev yapan kardeşlerimiz maç çıkışı yapılan hain saldırı sonucu şehit olmuştur. Otuzun üstünde şehit var. Burada bizi korumak için görevlendirilmişlerdi. Hepsi gencecik insanlardı. Bizimle samimi, dostane şekilde ilgilenmişlerdi. Bursa'dan buraya gelirken, Bursa'ya giderken güvenliği sağlamışlardı. Bu elim olaydan sonra buraya gelip, dua etmek ve karanfil bırakmak istedik." diye konuştu.

Ülkenin artık acılar yaşamasını istemediklerini kaydeden Güzelsöz, "Bundan sonra böyle şeylerin olmasını istemiyoruz. Bu ülkenin Kürt vatandaşı olarak sesleniyorum. Bu işlerden vazgeçsinler. Hani diyorlar ya 'Kürt halkı rahat olsun'. Biz Kürt halkı olarak rahatız. Devletimiz var, devletimize güveniyoruz. Biz inanıyoruz ki hainler döktükleri kanda boğulacaklar." ifadelerini kullandı.

Beşiktaşlı taraftarların yürüyüşünde de yer alacak Bursasporlu taraftarlar, daha sonra bir çalışanını saldırıda yitiren Vodafone Arena'daki Kartal Yuvası'na geçerek, başsağlığı dileğinde bulundu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER