GALATASARAY

Bursaspor Sercan Yıldırım için masada

Hamza Hamzaoğlu yönetiminde ligi ilk 8 içinde bitirmeyi hedefleyen Bursaspor, gelecek sezon zirveye oynamak için ise şimdiden çalışmalara başladı.

Bursaspor Sercan Yıldırım için masada

Timsah, Sercan Yıldırım için Galatasaray'la masaya oturuyor. Yeşil-Beyazlı yönetim, satın alma opsiyonu 750 bin Euro olan başarılı forvetin bonservisini 400 bin Euro'ya bitirmeye hazırlanıyor. Ayrıca Bilal Kısa için de nabız yoklanacak.

Hamza Hamzaoğlu yönetiminde ligi ilk 8 içinde bitirmeyi hedefleyen Bursaspor, gelecek sezon zirveye oynamak için ise şimdiden çalışmalara başladı. İlk iş olarak Hamzaoğlu’nun raporu doğrultusunda Galatasaray’dan kiralık olarak kadroya katılan Sercan’ın bonservisinin alınması için harekete geçildi.

Bursa altılı ganyan 9 Mart 2016 TJK at yarışı bülteni

Fanatik'in haberine göre; Opsiyonu 750 bin Euro olan oyuncunun bonservisinden indirim istendi. Bursaspor’un, 3 yıllık anlaştığı Sercan için Galatasaray’a ödemeyi planladığı rakam ise 400 bin Euro. Bursa cephesi bu teklifi iletti. Maddi açıdan sıkıntılı günler geçirdiği bilinen Galatasaraylı yöneticiler ise düşünmek için biraz zaman istedi. 10 gün içinde Bursaspor’un bu transferi mutlu sonla bitirmesi bekleniyor.

SERCAN YILDIRIM-BİLAL KISA

Bilal de yolda

Timsah’ın ikinci hedefi de Galatasaray’dan... Hamzaoğlu, devre arasında da istediği Bilal Kısa’dan vazgeçmiyor.

Sarı-Kırmızılı takımla bir yıl daha sözleşmesi bulunan Bilal, eski hocasına, “Sezon sonunda konuşuruz” demişti. Bursaspor Yönetimi, Sercan için yapılacak son görüşmede Bilal Kısa’nın gelecek sezonki durumu hakkında da nabız yoklayacak.

Stoch beklemede

Bursaspor bir diğer kiralık oyuncusu Miroslav Stoch için ise şimdilk beklemede. Slovak yıldızın son 11 maçtaki performansı Fenerbahçe’den bonservisinin alınıp alınmayacağı konusunda belirleyici olacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER