BURSASPOR

Bursaspor Kasımpaşa'yı yendi seriye devam etti

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Kasımpaşa deplasmanda Bursaspor'a 1-0 mağlup oldu.

Bursaspor Kasımpaşa'yı yendi seriye devam etti

Süper Lig'de Kasımpaşa deplasmanda Bursaspor'a 1-0 yenildi. Mücadelede Bursaspor maçı 10 kişi tamamlarken, Paşa'da Tunay Torun penaltı kaçırdı.

İlk yarısı golsüz eşitlikle geçilen karşılaşmanın 62. dakikasında Cristobal Jorquera Bursaspor'u 1-0 öne geçiren golü kaydetti. 74'te Bursaspor'da İsmail Konuk ceza sahası içinde topa elle müdahale edince kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve hakem Yaşar Kemal Uğurlu penaltı noktası işaret etti. Paşa'da Tunay Torun'un kullandığı penaltı vuruşunu kaleci Harun kurtardı. 90+2'de ise Adem Büyük inanılmaz bir gol pozisyonu kaçırdı. Yüksek tempolu geçen ve nefes kesen mücadele 1-0 Bursaspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonucun ardından Bursaspor 12 puana yükseldi. Teknik direktör Kemal Özdeş ile ikinci maçında da sahadan mağlup ayrılan Paşa; ligdeki 4. yenilgisi aldı, 1 puan ile ligin sonunda yer aldı.

Bursaspor: 1 - Kasımpaşa: 0

Stat: Bursa Büyükşehir Belediyesi 

Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Serkan Çimen, Serkan Olguncan

Bursaspor: Harun Tekin, Ertuğrul Ersoy, İsmail Konuk, Sivok, Aziz Eraltay, Şamil Çinaz, Faty, Batalla, Josua John, Del Valle, Kubilay Kanatsızkuş 

Kasımpaşa: Ramazan Köse, Popov, Karim Otigba,Tita Taoruco, Veigneau, Abdullah Durak, Pavelka, Andre De Castro, Adem Büyük, Tunay Torun, Etoundi 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER