BURSASPOR

Bursaspor kaleyi gole kapadı

Bursaspor, 5 haftadır kalesini gole kapatırken kaleci Harun Tekin, inanılmaz kurtarışları ön plana çıktı.

Bursaspor kaleyi gole kapadı

Bursaspor, 5 haftadır kalesini gole kapatırken kaleci Harun Tekin, inanılmaz kurtarışları ön plana çıktı, yeşil beyazlı takımın golcüleri ise suskun kaldı.

450 DAKİKA GOL YEMEDİ

Bu sezon A Milli takıma kadar yükselme başarısı gösteren Harun Tekin, takımının Gaziantespor’a deplasmanda 3-2 kaybettiği maçtan sonra kalesinde gol görmedi. 

Yeşil beyazlı takım, Osmanlıspor'la sahasında 0-0 berabere kaldı, Aytemiz Alanyaspor’u deplasmanda 2-0, Atiker Konyaspor’u ise sahasında 2-0, yendi, deplasmanda Kardemir Karabükspor ve seyircisi önünde Akhisar Belediyespor'la golsüz berabere kaldı. Harun Tekin'de kalesini 450 dakikadır gole kapatmayı başardı.

GOL SEVİNCİ YAŞAMADILAR

Bursaspor’un forvet oyuncuları ise bu dönemde gole hasret kaldı. Çek Cumhuriyeti Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası geçiren Tomas Necid’in sezon başından bu yana golü bulunmuyor. Bir başka santrfor Deniz Yılmaz, ile Sinan Bakış bu sezon gol sevinci yaşayamadılar.

GOLLER ORTA SAHADAN

Forvet olarak görev yapan isimler arasında sezon başı dördüncü golcü olarak düşünülen genç Kubilay Yılmaz'la Sercan Yıldırım, Yonathan Del Valle de birer gol atabildi. Bursaspor’un diğer gollerini ise orta alanda görev yapan Batalla (5), Jorquera (4), savunda oynayan Ertuğrul (1) katkı koydu.

Fenerbahçe'nin dünyaya damga vuran G.Saray istatistiği

JOSHUA: "KAZANMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPTIK"

Bursaspor'un Hollandalı oyuncusu Joshua John, Akhisar Belediyespor maçında ilk 30 dakika hariç çok iyi oynadıklarını belirtti.

John, "Kazanmak için er şeyi yaptık. Tek eksiğimiz goldü" derken maçla ilgili şunları söyledi:
"Maçın genelinde yalnızca gol eksikti diyebilirim. İyi oyun ortaya koyduk. Belki maçın ilk 30 dakikasında konsantrasyon eksikliğimiz vardı ama geri kalan maçın bütün bölümlerinde çok iyiydik. Aynı ruhla devam etmeliyiz. Doğru işler yapıyoruz. İyi yoldayız. Bu yaptıklarımızı gole çevirdiğimizde sonuçlar almaya başlayacağız."

"BENİ ÜZDÜ

Joshua, kaçırdığı gol konusunda da şunları söyledi:
"Doğru şekilde topa doğru şekilde dokunamadım o anda. Aslına bakarsanız takımımız için de çok büyük bir fırsattı. Olay geliştikten sonra düşününce saha içerisinde çok mutsuz oldum. Ona takılıp kalamazdım. Sonuçta maç devam ediyordu. Kendimi maça zorladım. Çok önemli fırsattı. Bu benim üzüntümü arttırdı. Dönüp neleri eksik yaptım diye dönüp bakabilirim. Oturup düşüneceğim."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER