BEŞİKTAŞ

Burak Yılmaz transferinde son aşama!

Beşiktaş ile Trabzonspor'un yaptığı pazarlıklarda anlaşma sağlanamadı, golcü oyuncunun transferi bugün netlik kazanacak.

Burak Yılmaz transferinde son aşama!

Siyah-beyazlılar, golcü futbolcuya karşılık Atiba ve Mustafa Pektemek’i teklif ederken, bordo-mavililer yüklü bir bonservis bedeli istedi. Burak Yılmaz’ı takasla almak için ısrarcı olan ve bugün transferi bitirmeyi hedefleyen Beşiktaş, Negredo için Fransız kulübü Rennes’ten gelen teklifi de geri çevirdi.

Transferde artık son saatlere girilmesine rağmen golcü ve 10 numara arayışlarını tüm hızıyla sürdüren Beşiktaş Yönetimi hareketli bir gün geçirdi.

Gözden çıkarılan Vagner Love’u göndererek kadroda açılacak yeri Trabzonspor forması giyen Burak Yılmaz ile doldurmak isteyen siyah-beyazlılar, bonservis konusunda bordo-mavililerle ortak noktada buluşamadı. Burak’a karşılık Atiba Hutchinson ve Mustafa Pektemek’i teklif eden Beşiktaş, Trabzonspor’un parada ısrar etmesi nedeniyle Karadeniz ekibiyle anlaşma sağlayamadı.

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki fikstürü belli oldu



Burak Yılmaz konusundaki pazarlıkları transferin son gününe bırakan siyah-beyazlı yönetim, İtalyan ekibi Torino’da top koşturan 10 numara Adem Ljajic için önemli temaslarda bulundu. Transferin son saatlerine kadar bu girişimleri sürdürecek olan Beşiktaşlı yöneticiler, yine Trabzonspor forması giyen Jose Sosa seçeneğini de elinin altında tutuyor.

Alacakları ödendi : Bu arada uzun süredir takımdan ayrılması gündemde olan Alvaro Negredo’nun alacaklarını ödeyerek bu oyuncunun serbest kalmasını engelleyen Beşiktaş, Fransız ekibi Rennes’ten gelen dolaylı teklifi ise kabul etmedi. Siyah-beyazlıların, İspanyol golcüyü bonservis bedeli ödemeden almaya çalışması nedeniyle Rennes’e olumsuz yanıt verdiği belirlendi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER