ROPÖRTAJ

Burak Yılmaz Mancini ile ilgili konuştu

Galatasaray'ın başarılı golcüsü Burak Yılmaz önemli açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz Mancini ile ilgili konuştu
Galatasaray'ın İtalyan teknik direktörü Roberto Mancini'nin vazgeçilmezleri arasına giren milli futbolcu Burak Yılmaz, konuştu..
 
Dört büyük takımın da formasını giyen ender futbolcularımızdan biri o. Sergen Yalçın ile birlikte bu unvanı taşıyor. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un ardından Galatasaray'da yıldızını iyice parlattı. Milli Takım'ın da vazgeçilmez golcüsü oldu.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan Burak Yılmaz röportajı şu şekilde:

FUTBOL BiR ALDATMA OYUNUDUR

Burak, sahada yaptıklarının Galatasaray'ın galip gelmesi adına olduğunu ifade etti.. "Hakemleri kandırmıyorum, kimseyi aldatmıyorum. Çalımı basarsın, feyk yaparsın, kaleciyi de avlayıp golü atıp kazanırsın. Rakibi böyle aldatırsın. G.Saray'ın galibiyeti için, rakiplerin, taraftarların, camiaların canını yakmaya mecburum."

Hakemleri aldatıyor musun?

- Kimseyi aldatmıyorum. Esasında, futbol bir hata ve aldatma oyunudur. Atılan bir gol, çalım, yapılan bir feyk ile kazanılan maç. Rakibini aldatırsın, geçersin, gol atarsın. Ama ben hakemleri aldatmak için bir şey yapmadım. Tekmeyse tekme, kafa ise kafa. Korakor mücadele ediyorum.

"MESSİ'Yİ BİLE ELEŞTİRİYORLAR"

"Atıyor, attırıyor, oynuyor ve mücadelemi ortaya koyuyorum. Beni eleştirmek için bir şey nasıl olsa buluyorlar. Alıştım artık."

Neden çok eleştiriliyorsun?

- Messi bile eleştiriliyor, Ronaldo bile ıslıklanıyor. Bu iş böyle geldi, böyle gider. Ben çok gol atıp iyi oynadığım zamanlarda da eleştirildim. Beni eleştirmek için bir şey buluyorlar. Atıyorum, attırıyorum, oynuyorum, mücadelemi ortaya koyuyorum. Eleştiriye alıştım.

"FENERBAHÇE'YE GİTMEM"

Yeni sezon da Fenerbahçe-Galatasaray derbisiyle başlayacak. Ne bekliyor sporseverleri?

- Kupayı almak, Süper Kupa finalinde Fenerbahçe ile karşılaşacağımız için daha da güzel oldu. O derbi de çok güzel olacak.

Teklif gelirse yine Fenerbahçe'ye gider misin?

- Fenerbahçe'ye gitmem, Fenerbahçe de beni istemez. Benim Trabzonspor forması ile attığım gol, şampiyonluğu kaybetmelerine neden oldu. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER