TRABZONSPOR

Burak Yılmaz dönüyor iddiası!

Galatasaray'dan ayrılarak transfer olduğu Çin'de umduğunu bulamayan Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'a döneceği iddia ediliyor.

Burak Yılmaz dönüyor iddiası!

Yeni takımı Beijing Gouan'a transfer olduğu günden beri forma giyemeyen, ilk sakatlandığı gün ise İstanbul'a dönen Burak Yılmaz'a Çin'de büyük tepki var.

Ülkenin ticari başkenti Şangay takımlarını zorlayabilecek tek takım olarak kabul edilen başkent ekibinin Euro 2016 için lige Haziran ayında ara verdikten sonra başlayacak ara transfer döneminde Burak'ın yerine başka bir transfer yapmayı düşündüğü iddia edildi.

"Pekin'de Zaman" gazetesinin iddiasına göre Çin ekibi Gignac, Llorente, Gomis, Papiss Cisse veya Rossi'den birisini transfer edecek.

Burak Yılmaz'ın tek savunucusu olan Alberto Zaccheroni'nin görevine son verilmesinden sonra Pekin'in, Burak'ı yabancı kısıtlaması yüzünden Türkiye'ye gönderebileceği iddia edildi.

Burak Yılmaz olmadan gol bile atamadılar!

Türkiye'den bazı takımların Burak Yılmaz'la ilgilendiği Burak'ın Galatasaray'a gitmeden önce formasını giydiği Trabzonspor'un ise dönmek isterse Burak'a kapılarının açık olduğunu başkanın daha önce açıkladığı hatırlatıldı.

Yorumlar
TREND HABERLER