YEREL HABER

Bülent Kerimoğlu'ndan Vodafone Arena yorumu

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Vodafone Arena’nın Türk Milli Takımı için önemli olduğunu söyledi.

Bülent Kerimoğlu'ndan Vodafone Arena yorumu

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, pazartesi günü Bursaspor maçıyla açılışı yapılacak Vodafone Arena’nın Türk Milli Takımı için de önemli olduğunu vurguladı.

Beşiktaş 100. Yıl Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Nazmi Koca ve dernek yöneticilerinin ziyaretinde konuşan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şunları söyledi:

“Öncelikli olarak Beşiktaş camiasına Vofone Arena’nın nice başarılar getirmesini dilerim. Vodafone Arena’nın dünyada çok az stadda görebileceğimiz ambiasıyla Beşiktaş kadar Türk Milli Takımımız için de önemli olduğunu düşünüyorum. Bu staddaki taraftar baskısına dünyanın en önemli milli takımlarının bile dayanamayacağını bir futbol sevdalısı olarak görüyorum.“

Trabzonspor Hami Mandıralı ile Avrupa yolunda

Bakırköy 100. Yıl Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Nazmi Koca, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’na derneğe yaptığı katkılardan dolayı; Beşiktaşlı futbolcuların imzaladığı üzerinde adının yazılı olduğu Beşiktaş formasını verdikten sonra yaptığı açıklamada bu sezon Beşiktaş’ın şampiyonluğunu Vodafone Arena’da kutlayacaklarına inandıklarını belirtti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER