FUTBOL

Bu sezon hangi takım şampiyon olur anketinde Galatasaray ilk sırada çıktı

Megapoll Araştırma ve Danışmanlık A.Ş. tarafından Türkiye genelinde 2502 kişi ile yüz yüze gerçekleştirilen araştırmada futbolla ilgili çarpıcı sonuçlar elde edildi. Yüzde 30,4 ile en çok Galatasaray taraftarı çıktı. Bu sezon hangi takım şampiyon olur anketinde yüzde 34,2 ile Galatasaray en çok oyu aldı. Şampiyonluk temennisi sorusuna ise yüzde 43,6 ile en çok Beşiktaş cevabı verildi.

Bu sezon hangi takım şampiyon olur anketinde Galatasaray ilk sırada çıktı

Megapoll Araştırma ve Danışmanlık A.Ş. tarafından Türkiye genelinde  2502 kişi ile yüz yüze gerçekleştirilen araştırmada futbolla ilgili çarpıcı sonuçlar elde edildi.

Araştırmanın veri toplama aşaması Türkiye genelinde tüm yerleşim birimlerini kapsayacak şekilde tesadüfi örnekleme yöntemi ile seçilen 2502 vatandaş ile yüz yüze görüşme tekniği kullanılarak tamamlanmıştır.

2448 GÖRÜŞME ÜZERİNDEN GERÇEKLEŞTİ
Tutarlılık testine tabi tutulan ve testi geçemeyen 54 görüşme
datadan silinerek analiz dışı bırakılmış olup, raporlama 2448 görüşme
üzerinden yapılmıştır. Çalışmanın veri toplama aşaması 14 – 24 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir.

YAKLAŞIK 60 SORU
Yaklaşık 60 sorudan oluşan anket formunda bir çok konuya değinilmiş olup, her konu ile ilgili cinsiyet, yaş, eğitim ve coğrafi bölge bazında çapraz analizler yapılmıştır. Araştırmanın bu bölümü gündem konularından biri olan futbol ile ilgilidir.





TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER