GALATASARAY

Bruma Avrupa'nın yıldızlarını solladı

Bir yıllık aranın sonrasında Real Sociedad’dan Galatasaray’a geri dönen Bruma, hem takımına yaptığı katkı hem de bireysel performansıyla fark yaratıyor.

Bruma Avrupa'nın yıldızlarını solladı

Süper Lig'de gösterdiği üstün performansla Avrupa'nın en iyi çalım atan futbolcularından biri olan Bruma Neymar, Hazard ve Robben'i geride bıraktı.

Eski dönemlere nazaran daha hazır ve daha tecrübeli bir görüntü çizen Portekizli yıldız, Avrupa’da da adından söz ettiriyor. Ligin ilk 6 haftasında istikrarlı bir şekilde forma giyen 21 yaşındaki oyuncu, Avrupa’nın 5 büyük ligi ve Spor Toto Süper Lig’deki birçok yıldızı geride bıraktı.

BRUMA HAZARD NEYMAR ROBBEN GİBİ OYUNCULARI GERİDE BIRAKTI

İspanyol basını Emre Mor'u konuşuyor

Çalım özelliğiyle tanınan Bruma, bunu başarıya çevirerek, önemli bir sıralamada ilk sıraya çıktı.

OPTA’nın hazırladığı 10 kişilik listede, birinci sıraya oturan sarı-kırmızılı futbolcu, Eden Hazard (Chelsea), Neymar (Barcelona), Kondogbia (Inter) ve Arjen Robben (Bayern Münih) gibi dünya starlarını solladı.

Bruma, 6 maçta yakaladığı 5.2’lik çalım ortalamasıyla en iyisi oldu.

SÜPER LİG'İN EN İYİSİ BRUMA

Bruma, hafta sonu oynanan Antalyaspor maçında da ayrı bir başarı yakaladı. Portekizli oyuncu maç boyunca tam 11 çalım başarısına imza attı. Böylelikle 2014-15 sezonundan bu yana en iyi çalım ortalaması Bruma tarafından sağlandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER