DÜNYA KUPASI

Brezilya'da Talisca ve Giuliano kadroda!

Brezilya Milli Takımı’nın Dünya Kupası için açıklanacak 35 kişilik kadrosunda Beşiktaşlı Talisca ve Fenerbahçeli Giuliano da olacak. Bu iki isim nihai kadro için birbirine rakip olurken, kendi bölgelerinde iki isimle daha rekabet edecekler.

Brezilya'da Talisca ve Giuliano kadroda!

Brezilya Milli Takımı’nın Dünya Kupası’na gidecek kadrosu kısmen belli oldu. Sambacılar’ın merakla beklenen Dünya Kupası kadrosu teknik direktör Tite tarafından 14 Mayıs'ta açıklanacak.

Brezilyalılara göre deneyimli çalıştırıcı kadronun bir bölümünü şimdiden belirledi. Ancak bütün oyuncuların durumu şu an için garanti değil. Çağrılması kesin olanlar ile hala üzerinde düşünülen ve aynı bölge için rekabet halinde olan isimler tek tek sıralandı.

Geniş kadroda olacaklar : FIFA'nın yaptığı kural değişikliği nedeniyle ilk geniş kadroda 35 futbolcu yer alacak. Bir süre sonra ise bu sayı 23'e düşürülecek ve Rusya'ya gidecek isimler netleşecek. Beşiktaşlı Talisca ve Fenerbahçeli Giuliano bu geniş kadroda gösterildi.

Diego ve Lima rakipler arasında : Ancak ikilinin isimleri, yerleri nihai kadro için kesin olmayan oyuncular arasında gösterildi. Buna göre Talisca ve Giuliano; aynı zamanda birbirinin rakibi ve Flamengolu Diego ile Palmeiraslı Lucas Lima ile de kadroya girebilmek için mücadele verecekler.

Nihai kadro performansa bağlı : Tite tarafından hazırlık maçlarının kadrosuna alınsa da oynama fırsatı verilmeyen Beşiktaşlı Talisca ve Fenerbahçeli Giuliano'nun ilk kadroya çağrılan oyuncu sayılarının artırılması nedeniyle geniş listede yer alacakları belirtilirken, Rusya’ya gidecek son kadroda bulunmalarının ise kalan aylarda gösterecekleri performansa bağlı olacağı belirtildi.

Orta sahada 6 isim hazır : Talisca ve Giuliano’nun pozisyonunda Real Madridli Casemiro, Manchester Cityli Fernandinho, Barcelona’dan Paulinho ve Coutinho, Shakhtar’dan Fred, Beijing Guoan’dan Renato, yerleri garanti olan isimler arasında gösteriliyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER