MAÇ ANLATIMLARI

Brezilya yarı finalde Almanya ile karşılaşacak

2014 FIFA Dünya Kupası yarı final ilk maçında Brezilya ile Almanya yarın karşı karşıya gelecek.

Brezilya yarı finalde Almanya ile karşılaşacak
Brezilya'nın Belo Horizonte kentindeki Mineirao Stadı'nda TSİ 23.00'te oynanacak yarı final karşılaşmasında Meksikalı hakem Marco Rodriguez düdük çalacak.

Rodriguez'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Marvin Torrentera ve Marcos Quintero yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemliğini ise ABD'den Mark Geiger üstlenecek.

NEYMAR VE SİLVA YOK
Brezilya'da Almanya maçı öncesinde golcü futbolcu Neymar ve kaptan Thiago Silva'nın eksiklikleri teknik direktör Luiz Felipe Scolari'yi düşündürüyor.

Kolombiya karşısındaki çeyrek final mücadelesinde, Juan Zuniga'nın müdahalesiyle sakatlanan Brezilya'nın en önemli kozu Neymar, turnuvayı kapadı. Savunmanın göbeğinde önemli bir görev üstlenen Thiago Silva da Kolombiya maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştüğü için takımını Almanya maçında yalnız bırakacak.

Almanya'da ise kritik karşılaşma öncesi Cezayir ile oynanan ikinci tur maçında sakatlanarak turnuvayı kapatan 22 yaşındaki savunmacı Shkodran Mustafi dışında eksik bulunmuyor.

TAKIMLARIN KUPADAKİ PERFORMANSI
A Grubu'nda yaptığı 3 maç sonunda 7 puan toplayan Brezilya, averajla Meksika'nın önünde lider olarak ikinci tura yükseldi.

Grupta Hırvatistan'ı 3-1, Kamerun'u 4-1 yenen "Sambacılar", Meksika ile 0-0 berabere kaldı. İkinci turda Şili'yi penaltılarla deviren Brezilya, çeyrek finalde ise Kolombiya'yı 2-1 ile geçti. 10 gol atıp, 4 gol yiyen Brezilya'nın turnuvadaki en golcü oyuncusu, rakip fileleri 4 kez havalandıran Neymar oldu.

Almanya, G Grubu'nda Portekiz'i 4-0, ABD'yi 1-0 mağlup ederken, Gana ile 2-2 berabere kaldı ve 7 puanla liderliği elde etti. İkinci turda Cezayir'i uzatmalarda 2-1 ile geçen Almanlar, çeyrek finalde Fransa'yı 1-0 ile devirdi. "Panzerler" şimdiye kadar 10 gol atıp 3 gol yedi. Thomas Müller, 4 golle Almanya'nın en üretken ismi olarak göze çarptı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER