MAÇ ANLATIMLARI

Brezilya ile Hollanda maçı canlı anlatım

Dünya Kupası’nın yarınki final maçı öncesindeki son kapışması, üçüncülük mücadelesinde ev sahibi Brezilya ile Hollanda arasında oynandı..

Brezilya ile Hollanda maçı canlı anlatım
Almanya'ya tarihi bir skorla 7-1 yenilen Brezilya, bir facianın daha eşiğinden döndü..

16 dakikada ev sahibi karşısında iki farkı yakalayan Hollanda, oyunu rölantiye aldı, maçı 3-0 kazanarak Dünya Kupası'nı üçüncü tamamladı..

BREZİLYA HOLLANDA MAÇININ ÖNEMLİ DAKİKALARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Dünya Kupası yarı finalinde Almanya'ya tarihi ir skorla 7-1 yenilen ev sahibi Brezilya ile Arjantin'e penaltı atışları sonunda yenilen Hollanda, üçüncülük maçında karşı karşıya geldiler.

Brezilya'da cezası sona eren kaptan Thiago Silva 11'e dönerken, teknik direktör Scolari, sol bekte Marcelo'nun yerine Maxwell'e, orta alanda Fernandinho ve Hulk'un yerine Ramires ve Willian'a, forvette ise eleştirilen Fred'in yerine Jo'ya görev verdi.

Deneme 

Sneijder ısınırken sakatlandı
Hollanda maça ideal kadrosuyla başlayacaktı, Galatasaraylı Sneijder ve Fenerbahçeli Kuyt, 11'deydi. Ancak ısınma sırasında baldırında çekme oluşan Sneijder, 11'den çıkarıldı ve yerine Jonathan de Guzman dahil edildi.



Brezilya pozisyon üretmekte zorlandı, savunmasında açıklar verdi
İkinci golün ardından da daha çok topa sahip olan Brezilya, rakip ceza sahasına kadar kolay gitti ancak içeri girip pozisyon üretmekte zorlandı. Kontrollü oyunu tercih eden Hollanda ise rakip savunmada yaşanan açıklarda etkili ataklar yaptı ama ilk yarı başka gol olmadı.



Brezilya: 0 - Hollanda: 3

Stat: Estadio Nacional 

Hakemler: Djamel Haimoudi (Cezayir) Redouane Achik (Fas), Abdelhak Etchiali (Cezayir) 

Brezilya: Julio Cesar, Maicon, Thiago Silva, David Luiz, Maxwell, Luiz Gustavo (Dk. 46 Fernandinho), Paulinho (Dk. 57 Hernanes), Ramires (Dk. 73 Hulk), Oscar, Willian, Jo

Hollanda: Cillessen, Martins Indi, Vrij, Vlaar, Blind (Dk. 70 Janmaat), Kuyt, Clasie (Dk. 90 Weltman), Wijnaldum, De Guzman, Robben, Van Persie

Goller: Dk. 3 pen. Robin van Persie, Dk. 16 Blind, Dk. 90+1 Wijnaldum (Hollanda)

Sarı kartlar: Dk. 2 Thiago Silva, Dk. 54 Fernandinho, Dk. 68 Oscar (Brezilya), Dk. 9 Robben, Dk. 36 De Guzman (Hollanda)

DÜNYA KUPASI 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER