BAŞAKŞEHİR

Braga-Başakşehir maçı golleri ve geniş özeti

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Medipol Başakşehir, Braga deplasmanında son dakika golüyle mağlup oldu.

Braga-Başakşehir maçı golleri ve geniş özeti

UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında Portekiz temsilcisi Sporting Braga'ya konuk olan Medipol Başakşehir, golü kalesinde erken gördü.

Maçın 26. dakikada Joao Teixeira'nın asistini gole çeviren Ahmed Hassan ile ev sahibi 1-0 öne geçti. 

Golün ardından konsantrasyonunu kaybetmeyen temsilcimi 28. dakikada kaptan Emre Belözoğlu ile skoru eşitledi.

Mücadelenin ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasında iki takım da gol için çok yüklendi ancak top 89. dakikada Başakşehir fileleriyle buluştu.

Maçın bitimine kısa bir süre Fransergio, takımını Medipol Başakşehir karşısında öne geçiren golü attı ve maçın skorunu da belirlemiş oldu.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimi Medipol Başakşehir, c grubundaki ikinci maçında mağlup oldu ve 1 puanda kaldı.

Braga-Başakşehir maçından fotoğraflar

BRAGA: 2 - 1 :BAŞAKŞEHİR

Maç Sonu: Hakem Matej Jug'un düdüğüyle karşılaşma sona eriyor. Braga, temsilcimiz Medipol Başakşehir'i 2-1 mağlup etmeyi başarıyor. Bu sonuçla Braga 6 puanla liderliğini sürdürürken, Medipol Başakşehir 1 puanla 3. sırada kalıyor.

90. dakika: Maçın sonuna oynanmamış süre olarak en az 4 dakika ilave ediliyor.

89. dakika: GOL Maalesef top ağlarımıza gidiyor. Braga, Fransergio Barbosa'nın golüyle 2-1 öne geçiyor.

88. dakika: Edin Visca, Raul Silva'dan sıyrıldıktan sonra sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor ancak top yandan auta çıkıyor.

86. dakika: Bruno Xadas'ın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Gael Clichy ön direkte topu kafayla karşılıyor.

85. dakika: Bruno Xadas'ın sağ çaprazdan şutunda savunmamızdan seken top kornere çıkıyor.

81. dakika: Temsilcimiz Medipol Başakşehir'de son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Marcio Mossoro sakatlığından dolayı oyuna devam edemiyor ve yerini Mahmut Tekdemir'e bırakıyor.

80. dakika: Marcelo Goiano'nun sol kanattan ortasında top kalecimiz Volkan Babacan'da kalıyor.

79. dakika: Braga'da son oyuncu değişikliği Ricardo Horta, Joao Carlos'un yerine oyuna giriyor.

74. dakika: Temsilcimiz Medipol Başakşehir'de ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Mehmet Batdal, Mevlüt Erdinç'in yerine oyuna dahil oluyor.

71. dakika: Braga'da oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Fransergio Barbosa, Danilo Barbosa'nın yerine oyuna giriyor.

67. dakika: Önemli bir pozisyondan yararlanamıyoruz. Ceza yayı gerisinden Gökhan İnler'in müthiş şutunu kaleci Matheus Magalhaes çok iyi çıkarıyor. Mevlüt Erdinç, dönen topa istediği gibi vuruş yapamıyor ve top bir kez daha kaleci Matheus Magalhaes'de kalıyor.

65. dakika: Koka için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.

60. dakika: Joao Carlos'un pasıyla sol çaprazdan ceza alanı içine giren Marcelo Goiano pasını altıpasa çıkarıyor. Koka, sağ ayağıyla bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak top yandan auta gidiyor.

57. dakika: Emre Belözoğlu'nun uzun pasıyla ceza alanı içinde topla buluşan Mevlüt Erdinç, bekletmeden Edin Visca'ya indiriyor. Edin Visca, topu kontrol ettikten sonra sol ayağıyla vuruşunu yapıyor ancak top farklı şekilde üstten auta çıkıyor.

54. dakika: Marcio Mossoro'nun pasıyla ceza alanı hemen dışında topla buluşan Mevlüt Erdinç ceza yayının solundan sağ ayağıyla vuruşunu yapıyor ancak kaleci Matheus Magalhaes soluna giden topu yatarak kontrol ediyor.

50. dakika: Sağ kanatta topla buluşan Mevlüt Erdinç için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.

46. dakika: İkinci yarı Braga'nın vuruşuyla başlıyor. İkinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başlıyoruz. Joseph Attamah, Manuel Da Costa'nın yerine oyuna dahil oluyor.

Devre Arası: Hakem Matej Jug'un düdüğüyle ilk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona eriyor.

45. dakika: Eljero Elia, uzak mesafe olmasına rağmen sol çaprazdan vuruşunu yapıyor ancak etkisiz giden top yandan auta çıkıyor. İlk yarının sonuna oynanmamış süre olarak en az 1 dakika ilave ediliyor.

44. dakika: Danilo Barbosa'nın pasıyla ceza alanı sol çaprazında topla buluşan Joao Carlos, önce Manuel Da Costa ardından Junior Caiçara'dan sıyrıldıktan sonra yerden yakın direğe vuruşunu yapıyor ancak top az farkla auta çıkıyor.

42. dakika: Paulinho, savunmamızın arkasına sarkarak topla buluşuyor ancak öncesinde ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.

39. dakika: Ceza alanı dışında şut imkanı bulan Paulinho sol ayağıyla vuruşunu yapıyor fakat top az farkla yandan auta çıkıyor.

34. dakika: Braga, Bruno Xadas ile sağ kanattan köşe vuruşunu kullanıyor. Bruno Xadas'ın ortasında herkesi aşan top doğrudan oyun alanının dışına gidiyor.

32. dakika: Manuel Da Costa, Danilo Barbosa'ya yaptığı sert müdahale sonrasında hakem Matej Jug'dan sarı kart görüyor.

28. dakika: Serbest vuruşu kullanmak için topun başına Emre Belözoğlu geçiyor. GOL Emre Belözoğlu ile kısa sürede eşitliği sağlıyoruz. Emre Belözoğlu, sol ayağıyla yaptığı mükemmel vuruşla barajın üzerinden geçen top üst direğin altına çarparak filelerle buluşuyor.

27. dakika: Yaptığı faul sonrasında Raul Silva sarı kart görüyor. 

Raul Silva'nın Marcio Mossoro'ya yaptığı faul sonrasında temsilcimiz Medipol Başakşehir ceza yayı hemen gerisinden etkili noktadan serbest vuruş kazanıyor.

26. dakika: GOL Braga, Koka'nın golüyle maçta 1-0 öne geçiyor.

21. dakika: Sol kanattan gelişen Braga atağında ceza alanı içine giren Paulinho pasını altıpas önüne doğru Koka'ya çıkarıyor. Koka, o bölgeye yaptığı koşu sonrasında yatarak vuruşunu yapıyor ancak top yandan auta gidiyor.

20. dakika: Braga'da zorunlu oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Nuno Sequeira sakatlığından dolayı oyuna devam edemiyor ve yerini Bruno Xadas'a bırakıyor. Sağ kanattan kazanılan taç atışını Junior Caiçara ceza alanı içine uzun göndererek kullanıyor. Savunmadan seken topu önünde bulan Edin Visca sağ ayağıyla çok sert vuruyor ancak top auta gidiyor.

16. dakika: Temsilcimiz Medipol Başakşehir, Edin Visca ile sağ kanattan köşe vuruşunu kullanıyor. Manuel Da Costa, penaltı noktası üzerinde kafayla topa yükselik kazandırıyor ancak sonrasında Braga savunması topu ceza alanı dışına uzaklaştırıyor.

11. dakika: Marcio Mossoro'nun sağ kanattan ortasında top kaleci Matheus Magalhaes'te kalıyor.

9. dakika: Edin Visca ile sağ kanattan köşe vuruşunu kullanıyoruz. Edin Visca'nın ortasında Braga savunması ön direkte topu karşılıyor.

6. dakika: Karşılaşmada ilk 5 dakika geride kalırken temsilcimiz Medipol Başakşehir ayağa paslarla rakip yarı alanda oyunu oynamak istiyor ancak Braga ön alanda yaptığı baskıyla buna izin vermiyor.

1. dakika: Hakem Matej Jug'un düdüğüyle karşılaşma temsilcimiz Medipol Başakşehir'in vuruşuyla başlıyor.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Volkan, Clichy, Epureanu, Da Costa, Caiçara, Gökhan, Emre, Mossoro, Visca, Elia, Mevlüt
YEDEKLER: Mert, Attamah, Mahmut, Kerim Frei, Tunay, Napoleoni, Mehmet Batdal
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

BRAGA: Matheus, Sequeira, Raul Silva, Ferreira, Goiano, Vukcevic, Esgaio, Danilo, Paulinho, Joao Carlos, Ahmed Hassan
YEDEKLER: Moreira, Rosic, Barbosa, A. Horta, Xadas, Sousa, R.Horta
TEKNİK DİREKTÖR: Abel Moreira Ferreira

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER