SÜPER LİG

Beşiktaş'tan Julio Alves için açıklama

Beşiktaş, Atletico Madrid'den transfer ettiği Julio Alves'in ekonomik haklarının %50'sinin 3 milyon 100 bin Euro karşılığında Atletico Madrid'den satın alındığını borsaya bildirdi.

Beşiktaş'tan Julio Alves için açıklama
Beşiktaş, İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid'den transfer ettiği Julio Alves'in ekonomik haklarının %50'sini 3 milyon 100 bin Euro karşılığında satın alındığını borsaya bildirdi.

Siyah beyazlı kulüp tarafından KAP'a yapılan açıklamada, genç oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzalandığı ve futbolcuya her sezon için 300 bin Euro garanti para ödeneceği belirtildi. Açıklamada ayrıca, Portekizli futbolcunun 12 milyon euro'ya serbest kalma hakkının bulunduğu ifade edildi.

Beşiktaş tarafından yapılan açıklamada, "Julio Regufe Alves'in transferine ilişkin olarak, futbolcunun ekonomik haklarının %50'si kulübü Atletico Madrid'den 3.100.000. Euro'ya satın alınmıştır. Alves ile 5 yıllık anlaşılmış olup; oyuncuya her sezon için 300.000. Euro garanti ücret ödenecektir. Oyuncunun 12.000.000. Euro'ya serbest kalma hakkı bulunmaktadır" denildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER