BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta yönetim derbi için kampa girdi

Beşiktaş yönetimi de derbi öncesi yoğun mesai harcıyor. Özellikle futbolcularla çok iyi ikili ilişkileri olan ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, Nevzat Demir Tesisleri’nden çıkmıyor.

Beşiktaş'ta yönetim derbi için kampa girdi

2 gündür Ümraniye’de olan Çebi’nin sürekli futbolcularla ve teknik heyetle sohbet ettiği öğrenildi. Maçın kazanılması halinde prim verileceğini oyunculara Çebi müjdelerken, diğer yöneticiler de sık sık tesislere giderek takımı motive ediyor.

"EFENDİCE GİDİP EFENDİCE ÇIKALIM"
Derbiyle ilgili sağduyulu açıklamalar yapan genel sekreter Ahmet Ürkmezgil şunları söyledi: “Daha ikinci yarının başları, çok özel bir durum yok, yani ölüm kalım maçı değil. Tek bir özelliği TT Arena’ya ilk defa taraftarımızla gidiyoruz. Onun heyecanı var. İnşallah efendice gidip efendice çıkabileceğimiz bir maç olur. Yenersek şampiyonluğu garantileyeceğimiz varsayımına katılmıyorum.”

Şenol Güneş’ten derbi öncesi 10 emir!

"KAZANIP FARKI DAHA DA AÇACAĞIZ"
Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak puan farkına dikkat çekti ve G.Saray’ın bu nedenle galibiyeti daha çok isteyeceğini söyledi. Albayrak, “Fakat biz de yenmek için gideceğiz. 3 puanı alıp farkı daha yukarılara taşımak istiyoruz. Kamuoyununun bizi favori göstermesi doğru değil ancak kazanmaya gidiyoruz” diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER