TRANSFER

Beşiktaş'ta sağ bek harekatı

Beşiktaş'ta sağ bek için son aday Mauricio Isla. Siyah beyazlı yönetim, Şilili oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Beşiktaş'ta sağ bek harekatı

Yeni sezon öncesi sağ bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş, bonservisi Juventus'ta olan Mauricio Isla için temaslara başladı. 27 yaşındaki oyuncuyu kiralamayı planlayan futbol komitesinin, İtalyan ekibi ile yaptığı ilk görüşme olumlu geçti.

Juventus geçen sezon İngiliz ekibi Queens Park Rangers'a kiraladığı Şilili oyuncuyu, yeni sezonda kullanmayı düşünmüyor. Bu nedenle Beşiktaş'ın teklifine olumlu yaklaşan İtalyan yetkililer son kararı Isla'ya bıraktı. Futbol komitesinin, 27 yaşındaki futbolcu ile anlaşması durumunda Isla 1 yıl kiralık olarak siyah beyazlı formayı giyecek. Şu anda Şili Milli Takımı forması ile Copa America'da mücadele eden Mauricio Isla'nın menajeri ile görüşen Beşiktaş yönetimi, oyuncunun cevabını bekliyor.

Futbola Şili ekibi Universidad Catolica'da balşayan Isla, 2007 yılında Udinese'ye transfer oldu. Buradaki başarılı performansının ardından, 2012'de yaklaşık 19 milyon euro bonservis bedeli ile Juventus'a imza attı. 2 sezon İtalya'da oynadıktan sonra geçen sezonun başında Queens Park Rangers'a kiralanan Isla, İngiliz ekibi ile 27 maça çıktı ve 2 asist yaptı. Juventus ile 2017 yılı haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Isla, 44 kez Şili Milli Takımı’nda forma giydi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER