BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta hedef Dusko Tosic

Stoper konusunda sorun yaşayan Beşiktaş, sezon başında Çin'e gönderilen Dusko Tosic'i kiralamak için girişimlere başladı.

Beşiktaş'ta hedef Dusko Tosic

Bu sezon beklenilen perfermansı gösteremeyen siyah-beyazlı takım, birçok bölgede sorun yaşıyor. Bunların başında savunma bölgesi başta geliyor.

NECİP VE MEDEL ÇÖZÜM OLMADI... Beşiktaş teknik heyeti, Pepe'nin sözleşmesinin feshedilmesinin ardından savunma bölgesinde Vida'nın yanında Necip Uysal ve Medel'e şans veriyor.

Ancak bu iki isimden de istenilen verimi alamayınca devre arası transfer döneminde yeni bir stoper alınması konusunda yönetime rapor verildi.

Dusko Tosic

ÇİN EKİBİ TOSİC'İ KİRALAMAYA SICAK BAKIYOR... Yönetimin ilk olarak düşündüğü isimse sezon başında Çin'e gönderilen Dusko Tosic var. Siyah-beyazlılar, Tosic için girişimlere başladı. Kadrosunda 4 yabancı bulunan Guangzhou takımı, bunlardan birini göndermek ya da kiraya verme fikrine sıcak bakıyor.

Dusko Tosic

SON KARARI ŞENOL GÜNEŞ VERECEK... Beşiktaş'a transferinin ardından Şenol Güneş yönetiminde kariyerinde büyük bir çıkış yaklayan Sırp savunmacı geri dönmeye olumlu bakıyor. Tarafların görüşmesi için Şenol Güneş'in onayı bekleniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER