BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ta golcü operasyonu sürüyor

Önümüzdeki sezon gol yollarında sıkıntı yaşamak istemeyen Beşiktaş, forvet transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Siyah- Beyazlı yönetim, Gignac, Bony, Benteke ve mitroglou ile görüşmelerine devam ediyor.

Beşiktaş'ta golcü operasyonu sürüyor

Cenk Tosun’un ayrılığı sonrasında forvet hattında büyük sıkıntı yaşayan ve yeni sezonda gol yollarında sorun yaşamak istemeyen Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Andre Pierre Gignac, Wilfried Bony, Christian Benteke ve Kostas Mitroglou’nun aralarında bulunduğu oldukça kalabalık bir liste hazırlayan Siyah-Beyazlılar, bu isimlerle temaslarına devam ediyor. Bonservis sorununun olmaması nedeniyle yönetimde Gignac ismi ağır basarken, Avrupa’dan oyuncuya taliplerin olması görüşmeleri yavaşlatıyor.

Kıran kırana pazarlık... : Olası aksilikler için diğer yıldızlarla da temaslarını sürdüren Beşiktaş, Swansea forması giyen Bony için de görüşmelerini sıklaştırdı. Fildişili futbolcuyu kiralamak isteyen Kartal, Ada temsilcisi ile pazarlıklarına devam ediyor. Swansea, 3 milyon Euro (16 milyon TL) talep ederken, Siyah- Beyazlılar, bu rakamı aşağıya çekmek için yoğun mesai harcıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER